Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100% došla neka dobra ženska pa nisu mogli da se dogovore ko će joj gledat u 3.14čku
#doc1: Ova lova, to je meni donijela žena pacijenta FV iz osmice. #doc2: Nije, meni je, ja sam ga prvi pregledao! #doc1: Nije, meni je, ja sam stariji doktor i lova je moja! #doc2: Ma jel? Eh, sa\'š vidit ! #doc1: Ma šta ću ja bolan vidit !? krh krh %$#\" &$\"#& zviz zviz čup mamu li ti tvoju evo ti evo ti!!!
potukli se zbog baksisa ili sestrice.sramota.
ja doktora i g***vana. Sta nas lijeci cuj potukli se. Joj jadni ovi pacijenti koji leze u bolnici, nije im dosta muke nego se jos i \"doktori\" pred njima tuku
Visokoobrazovani ljudi, doktori.....doduše, nigdje ne piše da se ne smije prebiti kolega na poslu. Pijaca majka, tamo sigurno babama trebaju jaki momci.. pa neka nosaju vreće krompira, kupusa i drugih zdravih namirnica i troše višak energije. Bruka.
po naslovu se da zaključiti da su ova dva doktora prebili ovog docenta
MI TAČNO ZNAMO ZBOG ČIJE SVASTIKE SU SE POBILI...
CH-ET_NI_CI..... Treba ih sve za srbiju di im je i mjesto
Tako se to radi u \"boljem dijelu\" BiH....vlaska posla...
Da su oba docenti ne bi se pobili XXD
Hebo to kad se nisu popucali !
\'U tuči dvojice doktora teško povrijeđen docent\' KAKAV JE OVO NASLOV *(-_-)*
Pobili se dr.House i dr.Foreman :D
to je cista sreca u nesreci da ga razbije u bolnici hahahahahah
je li mu pružio ljekarsku pomoć poslije
HAhaha KLOCEVI sa kupljenim diplomama. ZDRAVSTVO U BiH JE JEDNA KATASTROFA. STANDARD I KORUPCIJA ODMAH NEGDJE IZA KONGA.
na strasno niske grane smo pali, kada se ljudi sa akademskim titulama potuku na svom radnom mjestu