Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je ili šta su "Kosmodisk"???
Fahrini hulgani, policija im polomila leđa
PORAZNE GRANICE I SVERCERI SU UNISTILE BAREM JEDNO 20 do 30% SVIH RADNIH MJESTA U BIH. UZALUDNE SU BILO KAKVE EKONOMSKE MJERE BILO KOJE VLADE U BIH, AKO SU GRANICE SUPLJE. SVE JE UZALUD. ZATO AKO HALFOVI HOCE NOVA RADNA MJESTA, PRVA STVAR, SVERC I KRIJUMCARANJE U BOSNI SVESTI NA NULU. POVECATI ENORMNO KAZNE ZA SVERC I KRIJUMCARENJE, RECIMO 10 GODINA ZATVORA JER TO JE TESKO KRIVICNO DJELO. TAJ SRBIN IZ SRBIJE SA OVIM KRIJUMCARANJEM, ON UNISTAVA RADNA MJESTA U BIH DA BI ON ZARADIO LOVU. SPUCATI DESET GODINA ZATVORA I TO DA TUCA KAMEN, PO UZORU NA GOLI OTOK.
da su bogdo pametni pa da prodaju ovo sto zapljene. Sta bi tu bilo para za penzije i sve ostalo. eno na butmiru truhnu zapljenjena auta umjesto da s ena aukciji proda....pa makar za škole, vrtiće i javne kuhinje :(
Da ljudi znaju koliko je to smece ''efikasno'' ne bi ni pomisljali da kupe.Ajoj sta je para maznuto ovim glupostima.Ljudski mozak bas nema granica.