Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sa kauri ma i kad poso radite izdace vas kad zagusti. vidite mene sada, ceka me robija jer izdase me ko jadovana.
Nisi trebao ni da prolazis i zagadis vazduh iza sebe, mamlaze. I ti ces da pricas o komepleksima, smrdo smrdljivi. Ti i svi tvoji vucete komplekse od kad ste ostavili svoju vjeru i poceli da perete guzice.
@kbg: ocigledno si glup da shvatis par redova koje napisah..a garant si karavlahce iskompleksirano.
Eldin zaveo 5 pravovernih.
HAPSI SVE ! ! !
prolaznice droga ne poznaje granice ...prica ti je pravo glupa,bolesnice. vozdra
da je ova vijest iscurila iz federacije bili bi komentari tipa: bal.ije samo drogerasi, samo zive od tudjeg rada, takvi ste vi, s kim mi zivimo i sl. isto tako se ufatili prica raznig vezanih za skandal iz gluhe bukovice pa mlate po tome kao retardirana stoka. stoga, vidite srbalji i sMrdi i drugi koji to nece da vide: svugdje ima svega.. i bolje se zabavite svojim zlikovcima i svojim sra.njima.