Velika policijska akcija "Prenj"
0
Uhapšeno 14 osoba zbog krijumčarenja 150 kg skunka
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVO NEKA BALEGARA KAKAV SKANK KAKVI BAKRACI
sipa moj te pipa.
to treba legalizovati i problem je rjesen.
Hej al skontaj im slike... \"Hajmo sada momci jednu fotografiju prije akcije... hajde, svi iza stita, za*ebana pozda... pricica!\"
mene samo interesuje gdje se ovo sve skladišti, je li neko slučajno , nekad , negdje , čuo da se u našoj zemlji uništio i jedan kilogram bilo kojeg opijata u zadnjih 5 godina. Ili se to uništi na taj način što se vrati na tržište ?? ;) ;) Daj malo raji u pola cijene
ma da, neka nema zelenog a neka speed i sva hemija bude sto vise dostupna kreteni,nije u skunku problem, problem je u hemiji koju niko ne spominje a djeca pjevaju u glas: \"cega metar?-speeda metar!!!\" sutra ce ludjaci hodati ulicama ,vec hodaju,sagorjeli od hemije a ne od \"skunka\" !!!
pis braders
Uputa UREDNIKU, kad su vec portparoli nepismeni, Skunk je Marihuana, i tako bi je trebalo i pisati !
Šta je skunk? Je li članak napisao neki narkoman? Ove riječi nema u bosanskom rječniku. Ne pišete članke za narkomane ako ste sami već na toj sceni.
GROZOTA
KAKO ĆEMO IZ KRIZE AKO NAM POLICIJA GUŠI JEDINU RENTABILNU PRIVREDNU GRANU
pa tako se pise izvorno mentolu. sta si ti ovdje? neki lektor? haj prekontrolisi jesam ovo ispravno napisao sviju ti. bio bih zahvalan.
Kad cete vise u Zenicu doc....
\"skunka\' SKANKA botu nepismeni, prekontrolisi clanak prije izdavanja!! ccc :S
SVE POVJESATI O PRVU BANDERU I OSTAVITI IH DA VISE DOK SAMI NE OTPADNU KO TRULE JABUKE. TEK ZA UPOZORENJE OSTALIM KRIMINALCIMA STO TRUJU DJECU!!!