U toku velika policijska akcija Boss
46
Uhapšeni utajili najmanje 3,5 miliona KM za pola godine
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3.5 miliona kriminalci sitnog zuba, a šta je sa kriminalcima krupnog zuba, \"našim\" političarima koji u milijardama kradu od države i naroda.
Svaka čast ali to su sve sitne ribe ... Iza smrti bivšeg premijera Federacije Hadžipašića na ostavinskoj raspravi ostalo 34 miliona KM. Koliko su onda teški Branković, Silajdžić, Hećo i Jerlagić?
Kakva akcija, fenomenalno. Utajili 3,5 miliona KM, nevjerovatno. Pa šta je sa onima što nisu utajili ništa nego JAVNO duguju stotine miliona poreza, nikom ništa:(
objavite imena
Fahro ti je najveci loptov, a zatim Lagumdzija, Hadzic, Niksic i kompanija!
Da mozemo 1x reci da u ovoj drzavi neko poduzima nesto, samo naprijed i treba im tako od reda. Da su ovakve akcije svakodnevne pretresi i hapsenja, vkjerovatno bismo mogli graditi bolju BiH...Svaka cast!
svaka čast na ovoj akciji. kad se bos sadiković nije mogao odraditi za heroin može za utaju poreza. tako se radi. bravo sipa
hapsiti švercere taksi licenci i štandova sa sedrenika
IMA NAJVISE GENOCIDASA SRBA Za to su i SKRIVENA IMENA JAVNO ! Da su bili Bosnjaci, vec bi od jucer SVA IMENA I PREZIMENA BILA ISPLJUVANA, ovako genocidasi srbi u SIPA stite svoje !
Ako su i prijavljivali manju vrijednost robe na carini kako to da su prolazili pola godine a da niko ne otvori kamion i kaze stani ne mogu tene biti 0,50 KM:)
Hajd SIPA ako smijete uci u bunker GLAVNOG narko dilera u EVROPI, miilorada dodika ?! Koliko je dodik svojih ub.ijenih zrtvava zakopao? Kad budete hapsili DODIKA tad ce te biti kredibilni ! A o milijardama eura koje dodik drzi godinama u bankama na Kipru KAD ce te o tome ? A vilu na Dedinju, od kojih je para DODIK NARKO DILLER PRAVIO ?
Ama koga su pohapsili , gdje su imena?
Sta ce sad pijacari?
A sta je sa dinastijom selimovici koji su preko deset miliona km utajili, a koje drzi bakir izetbegovic..
Ispada da su napravili promet od 21 milion maraka za pola godine a obzirom da se bave prevozom robe i putnika prosto nemoguce
hahhahahah lagundžija ukrade 16 miliona od Adil bega i satovre neprocjenjene vrijednosti i nikom nista.. a oni se hvale sa 3.5 miliona.. e tugooo moja.. samo da je završiti fakultet i bjezat iz ove drzave
a koliko ti je tezak FAHRA?