Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mujezinović (ex premijer federalne vlade i dr. funkcija), izjava na TV 2000 i neke: "...Jusufranić je već dugo uspješan direktor "Grasa" i treba da napreduje..." Eto kako rezonuju nazovi političari iz iste narodne kuhinje, oni treba da napreduju a stotine hiljada radnika da idu na ulicu.
Ovaj jusufranic je pocetak kraja gras-a. Samo sto kod nas narod, radnici gras-a, a i vlasti imaju pamcenje kao i zlatna ribica. Tada kad je razrijesen duznosti je finansijska policija uletila u gras (prvi put) i odmah su ga smjenili zbog finansijkih marifetluka. Obratiti paznju na "smjenili" ali ne i "uhapsili". A zasotavstina koju je gras-u ostavio i dan danas je tu. Vidimo je svaki put kad se pokrene "pitanje" gras-a. To je lik koji je direktno zasluzan za ilegalno-legalno useljavanje i ilegalno-legalno zaposljavanje u gras veeeelikog broja "sandzaklija" sa 2-3 razreda osnovne skole ili eventualno mekteba (ako je postojala dzamija u selu odakle su). Odmah da naglasim "BEZ IKAKVE UVREDE SANDZAKLIJAMA" jer vas ima koje stvarno covjek treba cjeniti, i koji su vrijedni casni i posteni.
A sve rezultate vidimo u "vlasnistvu fakulteta" Hmmmmmmm boze boze odakle li mu materijalna sredstva. A onako po kuloarima se pricalo da je tadasnja "stranka za bih" dosla na vlast potpomognuta od strane gras-a. Ali eto......
maksimalno 3 mjeseca i brane se sa slobode ima se moze se
Kupiti će oni i tužioca i sudstvo tako to u ovoj zemlji ide sve ima svoju cijenu, a ako je riječ o fakultetu zasigurno je već to davno i odrađeno kod izradu diploma ili sl.
tuzilac vjerovatno i ima diplomu iz travnika potpisanu od strante jusufranica
Vlasnik Internacionalnog Univerziteta u Travniku Internacionalni Univerzitet u Travniku ahhahahahah 1500 studenata ahhhahahah Ovaj postenjacina vlasnik Int. Univberziteta u Travnikui. Posto su diplome kod njega , ceka li se dugo? Dobro je ide na bolje !!!!
Hehe,koja lakrdija,SDA hapsi sdaovca,ovo je providnije nego hapsenje orica