Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve propaganda, tog jednog polupijanog iz kuce izvukli, ujutro u 7, covjek mahmuran bio, ovamo patka o vehabijama.
Ovo je još jedan u nizu propagandnih i fitičkih ataka u RS-u na povratnike i one koji su drugačije vjere.Za ovo treba tražiti odgovornost i onog ko je uputio dojavu i onog ko je izdao nalog za hapšenje ovih ljudi.Treba tražiti i ostavku ministra pravde.
tužiti četničku miliciju, ne može ona tak tako uznemiravati poštene građane, bez obzira što je četnička
Naravno da su ih pustili, mislili su da će pronaći naoružanje i likovati, malo morgen. Pa jučer sam napisao da su ova hapšenja plod pedodikove bolesne mašte i predizborne igre. Ljut pedodik što ga Ameri optužuju za rušenje BiH pa naredio svojim genocidnim policajcima da nastave sa maltretiranjem Muslimana. Pročitan je pedodik ko bukvar, samo ga idioti podržavaju ali neće još dugo, zna svijet da je srbima laž svetinja i da samo laganjem i podmetanjem nastoje nešto postići.
\"Ova vrsta šišmiša preferira stoku kao izvor hrane, odnosno krvi\" ... Srbi cuvajte se!!!
Cuj neko im dojavio... Ko li je to mogao bit? Taj ce se genocidni MUP pun genocidnih krvavih zlocinaca ukinuti ako bog da... A svi ovi zlikovci ce odgovarati za svoje postupke.
iz obadva blentiteta -zivjeti se mora -Bosna se ne moze podijeliti kao sto smo vidjeli iz 90-tih -ne dopustite da vas vise varaju ovi nasi politicari koji samo sebe gledaju i svoju korist -izadite na Izbore i skinite NACIONALISTE -mislite na dobro vase djece i vasih unucadi tako da nebi sljedecih 20 god. ratovali i prepucavali se kao mi -Bosna je zemlja sa malo stanovnistva u kojoj ima za svakog mjesta za zivjeti uz duzno postovanje i medusobno razumijevanje AKO MISLITE DA VAM JE OVAKO DOBRO ONDA NISTA CERAT CEMO SE
Znam smijesno je, ali mora se na izbore izac! Ovi lopovi to samo hoce. Vidi se i na ovoj stranici: puno babini/tatini sinova pisu komentare (vrijedaju). A narod g.up i pali se na to. Najgore sto se njima moze desiti jeste da dodu treci na vlast, daj boze!!!!!!!!!!
ovi miletovi će pokušati dobiti izbore na vehabijama a ovi iz drugog blentiteta nemam ideju na što bi mogli prevariti građane,iscrpili su sve mogućnosti,ovi haretovi će početi dijeliti steone junice po selima a ovi Suljini kultivatore,pa ko nabije taj dobije,ovi u Hercegovini hdz 1 i 2-ca oni će o ugroženosti i pravdi a pola BH Hrvata raselili,ma lopovluk na svakom koraku,nek nam je Bog na pomoći.
Nije mi jasno! Kako nisu nasli naoruzanje. Ja sam u zitu iza kuce vidio nosac aviona i jednu diviziju. Predizborna kampanija je pocela. Sad se u cirkusu \"blentitet RS\" hajcaju gradani da glasaju za Milorada. Mislim da se nepale vise na autoput; 4 godine cekaju da se pusti 1 km. Elektrane nicu ko gljive, a rafinerija je vic! Sta ce u \"blentitetu F\" izmislit? Imaju 6 sedmica da nahajcaju gradane.
ma sta protjerat.Trebalo ih je pobit .
DA...PROVJERENA ČETNIČČKA TAKTIKA...PROTJERAT ILI POKLAT PA U MASOVNE GROBNICE....
TREBA IH PROTJERAT...
KAKO SU PUŠTENI AKO JE ATEISTIČKI SUCKS REKAO DA SU IMALI ARSENALE ORUŽJA ?? NIJE LI DOVOLJNO DA SUCKS NEŠTO TAKO KAŽE I DA BUDU SPROVEDENI U GVANTANAMO ???