Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cudi me da je srbadija...
Bake ti je popuhao mnogo vise pa se ne bunis na njega.
@bestsince1946 Mala ispravka. Radi se o vlahadiji o postenom vlaskom iznetu. Ljudi moji pa vlasi ne mogu u sumskoj ni pljackati vise. Nejma nestalo...
UDRI STOKU
Kriminalci nemaju ni vjere ni nacije. Njih ne zanima jeli neko Bosnjak, Srbin, Hrvat.... Njihov moto je ukradi, prevari, ubi, zaprijeti, maltretiraj, opljackaj.... stoku samo toljagom preko ledja.
za napad na službenu osobu za pljačku banke daj 15 godina zatvora i to po kratkom postupku pa da vidimo sljedeće mudo koje će se upustiti u pljačku.
Bravo za policiju sad ce tuzilastvo da bagru pusti da se brani sa slobode
Jesu li pare nasli?
čudo pa nisu bošnjaci!?
baš ćudno da nisu bošnjaci! ;)
ćudno??? Hahahahahhahaahhahahahaha
sto pljackate kad znate da se u 90% slucajeva necete izvuci? ovi nisu imali vise od dvice iz matematike garant.
cetnici kradu auta i banke
E bogami im dohakase, nevjerojatno !
Ne piše nigdje da li su specijalci Dudukovog MUP-a PC ...!?! To je njihova specijalnost ... ! ! !