Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek zato vi njima objavljujete samo inicijale, a kad je neko optuzen da prodaje piratske CD-ove odmah ide puno ime i prezime, adresa gdje stanuju, broj telefona i sta vec ne....
jos mi i oca zatvoriti koji mu je dao vozilo da nebi sutra napravio istu gresku
vozacu 2 godine zatvora a suvozac nije kriv, mislim da je to realno.........
U danasnjem izdanju dnevnog avaza su bila objavljena imena jedan se zove admir.Pogledati dnevni avaz i sve pise tamo.
svaka im dala cak 7,ja na GTA jedva 5 uspijem da zgazim odjednom.
nije kriv vozač krivi su pješaci..sram ih bilo,neće da sklone kad momci divljaju po gradu.
ne znam zbog čega im krijete imena sa incijalima ,a povrijeđenim uvijek napišete puno ime i prezime , umjesto da se zaštite povrijeđene osobe vi njih objavite da ih i drugi mogu još povrijediti , recite nam imena ubica i lopova da znamo koga da se klonimo a ne da se žrtve stide (ne konkretno na ovome slučaju)
PONOVO POCEO SARAJEVSKI RULET!!!???
Pa stavi vam ga behmen vise rojsta u stau! Sta kenjate po forumima treba smijeniti ovoga treba smijeniti onoga... Ko god vama da dodje ne valja vam! Znate li zasto? Zato sto ste prokleti! Nije problem u jednom pojedincu nego u tovaru g.ovana (kao sto kaze Mesa Selimovic).
Nije mi jasno kakva im je savjest udarit nekoga vozilom vidjet da im treba pomoc a oni pobjegli ma treba njih na Marin dvoru objesit za primjer drugima,a kad mu bude sudjenje sudija ce reci USLOV znate nemaju tezi KD-a fini su to sugradjani,treba im dati jos jednu priliku.
Behmeneeee, nabijem ti mamicu centrifugalnom i centripentalnom silom
Ovo je bila jaka centrifugalna sila zbog koje je doslo do udesa. (jesam pametan,kako znam fiziku)
skinem ti mamu ko ti moj komentar
EVO I JA SAM SA BOZICA, BIO KOD JARANA, POPILI GAJBU PIVE, NIJE LAHKO VOZITI JEST DA SAM SA ALIPANINA DO OTOKE VOZIO, AL NEK MI OPROSTE DRUGOVI. NECU VISE SAMO SAM VECERAS JER MI JE BIVSA DJEVOJKA BILA U, SAD KAD SAM DOSAO SEBI VIDIM KAKVU SAM GLUPOST CINIO, NE TREBA MJESATI ALKOHOL I AUTO.
GRAND THEFT AUTO!
Narkoooomaniiii.
Napila se i nadrogirala vlahadija za bozic pa divljaju po gradu.