Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrziš druge a vjeruješ u boga? Ma ti si pravi Seljak
čitluk,sine bolje ti je malo dr.aj
lijepa macola !!!! najjeftinije !!!!
Ovaj Šljivić je u Mostaru za Bajram donio zolju da puca u kafić, jer ga je prethodno gazda prebio. Poslije toga osuđen, nisam znao da je izašo iz zatvor. Inače po kratkom postupku
nista kume, hvala, to je to fino je vidjeti da ima i takvih koji ne bacaju odma na dno mora
popijes malo dobrog vina, popushish dobre domace gudre, odes 10ak kilometara van citluka i vidis gospu. sta ti jos treba.
dobro oko, a osim toga?
prvo ces vidjeti hrvate a ako budes zayebavao vidjet ces svog boga a nakon toga vise nista neces vidjeti. ako budes fin kulturan i ako postivao hrvatski dio bih, nece ti se nista lose dogoditi naravno!
...i jadrana, naravno...
doci cemo, nije problem, samo nam reci sta ima jos u citluku da se vidi osim Boga i hrvata?
dodjite u citluk i masite BH stijegom, pa cete vidjeti u kojoj ste drzavi. BOG I HRVATI!
jel ti drago sto i dalje zivis u Bosni i Hercegovini :)))) jedna i jedina Bosna i Hercegovina!
nisam znao da je ekskluzivno i poznato ljetovaliste citluk na jadranu....
opet se vlassi i baliye okomljavaju na Hrvate. Dolazi ljeto muslimani i pravoslavci i ne pomisljajte na posjetu Jadranu, jer cemo vas sve zamotati u casni hrvatski stijeg i baciti na dno ,mora.
pa ovi hrvati da su pametni uveli bi nam vize davno...