Nije mu dala novac pa je udario
1
Uhapšen zbog ubistva starice na Palama
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sutra idem od vrata do vrata da trazim para i vodim K.D sa sobom, pa da vidim ko ce stisnuti da mi ne da :)
U Palama! U Palama! ;-)
Halo, ljudi! Tražio je dripac da mu pozajmi novac koji po svoj prilici nikada ne bi ni vratio, i molim vas, kako je smjela da ona ‘NJEMU’ ne pozajmi (da) novac. Posto se usudila da mu ne da novac, momak se eto jadničak nasekirao, zaždio je šakom, i ubio je. Reći će da nije bilo namjerno i da se kaje, i kazna ce eto biti najvjerovatnije za kategoriju smijšno. Nemojmo sekirati nasu “djecicu”. Treba i njih razumjeti, nije ni njima lako. A baba, e pa baba nije toliko ni vazna, nazivjela se. Ne može se ona više ionako vratiti (?!). To se u glavnom nece reci, ali neki ce tako u sebi pomisliti. Valja, valja, zakonodavci i sudije, tako i treba. Treba kaznenu politiku ublaziti jer je previse ostra, pa se kriminalci “boje” sankcija. Mozda se oni stariji sjecaju onog vica kako je Lala vojvođan pisao svojoj ženi Sosi iz Rusije: “Ovdje je sve i divno. Ako tako mi i treba, …” . Ja kažem, “ako, tako NAM i treba”. Pozdrav svima koji misle kao ja.
Haj klix, majke ti objasnite sto se ove crne kronike mogu komentarisat? Tuga i zlo, i sad treba pustit razne trolove i bolesnike da na ovkve clanke mogu svrsavat na nacinalnoj osnovi, al se zato ne moze napisat komentar na izjave, raznoraznih vjerskih hajvana ef. Serica, popa ovog, frata onog...jer nemate onu stvar da dozvolite kritiku vjerskog fanatizma.
Pa po vasim komentarima tada jesu....samo krmetnj.ak ''vraca'' kompliment. Ma da se ne slazem, nisu ni vlas.ka ni baliyska posla....to su posla ludjaka i kriminalaca.
pogana krv!Vjerovatno je srpce k.lao sa tri prsta,đubre impotentno,zafrustrirano vlasko!
kod vas bodu po tramvajima na ocigled svih.Jesu to baliyska posla ili?
bice optuzen za ugrozavanje sigurnosti tako to nase tuzilastvo i pravosudze rade
vlaska posla