Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koja bi zemlja htjela da primi ovakve primitivce kao sto ste vi neki komentatori, ja jadna je zemlja u kojoj vi zivite i s kojom se busate. Na sto je spala i ova Bosna pa svako govno od ljudskih izroda zive u njoj. Zao mi je buducih generacija koje ce naslijediti ovaj otpad od ljudi, rat je unistio jednu generaciju, a medjusobna mrznja ce unistiti slijedecu. Pa zar vam ovo treba, zar se niste opametili, zar vam nije dosta vaseg jada i cemera od zivota koje imate? Vidite li na sta ste spali, treba vas zatvoriti na psihijatriju pa neka vas lijeci doktor Dabic, on je strucnjak za MRZNJU, pa se o onda fino pokoljite da se ocisti fini, posteni i normalni narod od ove gamadi.
Ti put Turske, pa uzivaj sva prava! Ovo je srpska zemlja !
pasos u ruke i put smrdije pa tamo budi medu bracom i gajite i povracajte kolektivno, sto se mene tice i umrite od te vase muke.
l
Vlasti ovime nece nista postici, samo ce jos pojacati mrznju prema muslimanima. Oni su ukleti i nije im mjesto na evropskim prostorima, sama njihova pojava u meni izaziva gadjenje i povracanje, niko normalan ne zeli sa njima da zivi! To je normalan ljudski osjecaj!
posaljite ga sada u zenicu na prevaspitavanje.
Ovo je odlicna vijest, treba mu spucat jedu kaznu od 2000 marona ili 150 sati humanitarne radne obaveze, npr : da cisti mine, da vadi kosti iz grobnica oko Srebrenice.. sljedeci put bi razmislio prije nego bi nesto ovako uradio, sto se mene tice treba otvoriti jedan novi Goli Otok i tamo sve nacionaliste poslati, onda bi tek normalan narod poceo zivjeti.
e sad kad su ga uhapsili treba po kratkom nabiti ga na vrbu i mirna bosna
ti si ocito primjer kako u 20 vijeku treba biti glup i prije nego se razmisli napise se glupost......valahibilah naravno da treba sve zlocince pohapsiti ali i ove komentatore koji sire mrznju i negiraju Srebrenicu i ovu nasu Bosnu...... Sa ovim komentatorima ti je isto kao kad lovac na brdu pukne jedan metak i dok to side dole do sela ispadne da je ispalio 101 metak i tako pocne rat......
De.bilu, trazi da se poFataju srpski zlocinci, a ne komentatori koji sa pravom pisu o srpskim goFnima! ps da ste kako treba, ne bi ni pisali!
Fakat, kakva je razlika izmedju svrljanja po dzamiji i svrljanja po portalima i forumima. Treba Brani kupiti kompjuter i mirna Bosna
tuzit genocidnu tvorevinu za fasizam!pocnu prvo pisat poruke pa poslije klat i silovat!
ma to ti u srba u genima lezi
ebo te,ljudi se trude zivjet normalno u gradu i onda dodje seljos iz Potocara i svrlja idiotizme...za ne povjerovat!!! seljaka mozes isjetjerat iz sela ali selo iz seljaka nikad ( bez uvrede )
da ce jos ove komentatore sa Sax pocewti hvatati.....Ali ima nagovjestaja da se sa IP i to poceti