Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramota je pobjeci kad ovako nesto napravis.....
blago se onima sto nemaju auta. Mene prosle sedmice u tri navrata samo Bog i neka luda sreca spasise da ne poginem, dva puta od divljaka sa suprotne strane koji je preticao pa u zadnji trenutak uspjevamo se mimoici, i jednom kad sam ja na krivini preticao jer me iznervirao frajer vozi 40 na sat.... cccc
Drug, i ti si ispao divljak, jer si i ti ugrozio 2 zivota onog kojeg si pretico i onog koji ti je dolazio u susret tako da ne znam o cemu pricas kad i ti to radis ;)
to ti i pricam, nisam nista bolji, bas kao sto vecina nas ne pazi na takve stvari.
Saucesce porodici stradalog, a ovog idiota zatvoriti zauvjek.