Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I OPET GROKCE MOJ KUCNI LJUBIMAC POZNATIJI KAO KRMAK MILOVAN NAVIKO DA GA NAMIRIM U OVO DOBA NOCI A JA NEMAM SNAGE DA GA OBESCHASTIM JER SAM UMORAN KAO KONJ. KANADA JE TESKA ZEMLJA ZA NAS KOJI RADIMO OD JUTRA DO MRAKA SJEME MI SE ZATRLO KAD DODJOH OVDE I POKENJAAM SE NA MOJU VIZU I NA SEBE SAMOG. STA UCINIH? JEDNIO STO U ZIVOTU SADA IMAM JE KRMAK MILOVAN JER NESTO NALIK NA ZENSKO NE MOGU IMATI SA MOJOM MAJMUNOLIKOM FACOM PROKLET BIO DAN KADA SAM SE RODIO OVAKAV..
Nije ovo Pipo, Pipo je retardiran, nema on mozga za ovog.
Ovo je Pipo supcina bio..
@ teks poganu jedan ,dok su Bosnjaci bili u Bijeljini tad je grad bio proglasavan za najcistiji grad u bivsoj Jugoslaviji,a sad smrdi ,Bijeljina je jedno obicno ruglo,gradi kako ko hoce i gdje zeli,jedino sto krasi Bijeljinu je ljepotica ATIK dzamija,koja siri mirise ezanom.
@... Kakvo je to pitanje za nas prelijepi i sigurni Balkan? :D
kako je sama presla granicu bez pratnje roditelja ako je maloljetnica? eto joj brace.
ispravka= VODA
@Teks..moras na kliniku pod hitno!! Prije toga samo iskreno odgovori! Kad se kupas nije valjda da ne dodirnes svoju guzicu? Zaklonis li nekako da je boda ne dotakne ili sta?
Oj Bijeljino lijepi grade nas... kako si se razvila i proljepsala kako odose periguzi iz tebe
Pa jasta genocidni vlah iz Bratunca.......znaju ti kako se to radi......kako bi inace vidjeli zenska seljoberi genocidni !!!!!!