Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce me zigu ligu u muriji! Ne daaj te meeeeee aaaaa
Kako vas nije stid davati podršku ovakvom čovjeku?
Kamenujte skota
IZDRŽI LAKI JUG JE UZ TEBE !!!!!!!!!!!!!!
Lmohamed Iosmanović?
Laka svi smo uz tebe! Hej picko pitarska zasto se ti bojis nozeva??
Šta se palite, pustiće ga sutra, nema uslova da se zadržava u pritvorskoj jedinici, nije to neko teže krivično djelo
a vidim da se neki navijaci spominju, a svi zaboravljaju da su pitari bili nesposobni da odbrane vedrana u sirokom, a traze istinu.ali Kakvu istinu? Ako istina izadje na vidjelo, vidjet ce se da su Muhamed Grbo, Aldin Popara krivi za smrt Vedrana Puljica, jer su podsticai narkomaniju i nacionalnu mrznju prema Hrvatima koju su najvaljivali pred odlazak na ovu utakmicu.ZLODJENDAN U SIROKOM i slicno. Nije ni jedan poliicajac kriv, vec 2ca gore imenovanih. A svi znamo da su inace pitari pichke, boje se svoje sjene, kamoli koje druge navijacke grupe, gdje god bili uvjek fasovali (osim onih gledalaca u travniku na onom brdu) i, a to se dogadja svakodnevno u gradu, jal od carsije, preko breke, bjelava i samog koseva.
noževe nosite ne smijete na šake!
dajte ime i prezime,cu l.i.sta ima neko od toga,sutra ce ga pustiti,i opet ce doc slijedeci vedran,tuzno i zalosno
@ nijaz: nijaze hajde da se mijenjamo.. ja se sramim svog gen.oci.dnog naroda i vjere prljave pra-vos-lavne.
mene sramota ocam sto sam musliman kako se covjek moze ispisat? jeli treba samo kod hodze otici?
SRBI, MAMU VAM J.E.B.E.M!!
HE..HE..-Lakate iz Kalinovika nisu culi za slikara,a culi su za Spelu Rozin ,jer je igrala u mnogim filmovima i Bosanski muslimani su bili ponosni sto je bila udata za Mujezinovica. Drugo -ja tebe pitam kako su oni sa Kozarevica [selo nedaleko od Miljevine] prezivaju se Slinici, znali za Zaklinu Kenedi i dali svojoj cerki to ime -Zaklina Slinic-...ha...ha...slinava Dzeki
Uz tebe smo, Laki!