Loši odnosi traju već neko vrijeme
0
Uhapšen muškarac koji je pucao na komšiju u Hrasnici
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pitao bih vas sta biste govorili o Hrasnici da je Famos(Fabrika Motora Sarajevo) jos uvijek u pogonu, stoko jedna sabanska, Hrasnica je industrijsko naselje koje je nekada zaposaljavalo preko 13 hiljada ljudi(najveca firma u Kantonu), pa se iz grada trcalo na bus za Hrasnicu, al sta vi znate stoko jedna usrana, mislite da sto ste blizi ferhadiji, to ste veci građani, jedini trenutak koji sam zazalio u zivotu je kad sam bio primoran da odselim iz hrasnice, sada ovu Otoku moram svaki dan da gledam, sve sami cigani i seljaci, i nadrogirani papci u air maxicama...ovaj grad je prije bio lijep , sada su samo dijelovi grada lijepi, a Hrasnica je među najmirnijim i najljepsim dijelovima!
Bitno je da samoprozvani građani trećeg reda, koji su došli iz ko-zna-kakvih selendri pričaju o čobanima i Hrasnici. Očigledno je da te došlje u grad Sarajevo pate od nekakvih kompleksa pa uvijek iskoriste priliku da spomenu hrasnicu i Ilidzu u tom kontekstu. Vratite se vi fino lijepo u te vaša katakombe, a nas \"seljake\" pustitie na miru.
Pisete svasta a ne znate okolnosti. Taj \'fini\' sandzaklija mu je prije 10 dana auto zapalio potpise mu falsifikovao itd... trebao je u njega pucati a ne u zemlju. Smrt sandzaklijama, sloboda Sarajevu!!!
nema vise hadzija sad su svi gospoda
Mama ti ljakse derpasu jedan sto posto si sadzos il bjela carapa
Je l\' dosta vise?! Ostavite se Hrasnice i Ilidze, vi \"gradska djeco\", ugladjeni i obrazovani intelektualci! Poslije rata niko vise nije na svome i pun je grad sljama koji se slio iz najgorih vokojebina i selendri drage nam BiH. Gradjani, malo sutra! Neka ste svi vi gradjani a u glavi iz pecine niste izasli...
Ima li kakvih vijesti o nasim 35-godisnjim \"penzionerima\" ? Kako su spavali, jel hitna sinoc intervenisala zbog hrkanja, jesul im dosli clanovi porodice na teferic pred Skupstinu
Dobro jutro poceo je jos jedan uobicajen dan na 24 posto azijskog dijela do kraja dana ocekuje se vedro i suncano vrijeme nekoliko ubistava, razbojnistva i pljacki te pojacana anticiklona strajkova gladju i zahtjeva za zlatnim kasikama
Ocevidac kad pomenu kladionicu ima li kakvog fiksa za danas?
vi ste kao neki gradjani. veca gospoda zive u hrasnici nego u gradu. kod nas je cak opsta stopa kriminaliteta mala, svako skoro zna svakoga. a vi \"gospoda\" koja zivi na asfaltu, bolje bi vam bilo da sutite. dodjete negdje sa strane i onda se pravite neko i nesta sto zivite u gradu
2oceansvibe.com - Dobra stranica, hvala (a Kate je uh :)
Treba nam rigorozniji Zakon za ovakve slučajeve. Npr. jedno 8 - 9 godina društveno korisnog rada (teških poslova), pa, valjda mu ne bi više palo na pamet da prosipa silu.
http://media.2oceansvibe.com/wp-content/uploads/2012/02/Kate-Upton-Swimsuit-Issue-16.jpg
Ja se slažem u potpunosti. Seljaci, čobani i primitivci u svakom pogledu. Neka mi oproste čestiti ljudi koji se bave stočarstvom (možda pojedinim zvuči nemoguće i čudno, ali ja poznajem dosta gospode koja se tim bavi) i koji žive na selu, što ih uopšte poredim sa ovakvim \"čobanima\" revolverašima, kojih da ne bude zabune, ima na širem području, a ne samo u Hrasnici.
Smrt svim Sandžaklijama!