Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne radi sad policija ispred banke, nego je fotka iz ranijeg perioda.... A sto se tice murije,,,,, hajd\' da se jos nase**mo!!!! A sto ova murija hvata lopove, ali sto po**ba trebe, ma uzas, uzas, da se najezis!!
pozivamo sve ljude dobre volje da sura, na nikoljdan dodju na grob patrijarha pavla i da se tu pomokre i po. se. ru cime ce se podjubriti grob srbske svetinje. ujendo preporucujemo de veliku nuzdu prvo obavite u hramu svetoga save na vracaru, koji je vekovima pravljen u te svrhe
i sta sad policija na slici radi ispred banke: prave uvidjaj? cuvaju banku da ih opet ne opljackaju? muzevire? dr.k.aju k.ura.c?
intelektualci...to ti je kad balavci pokusavaju pljackat, 2-5 godina Zenice lagano
Mama, Oprosti mi sto sam pobjegla od kuce al\' mene dzamija stvarno ne interesuje. Foto kolporter, Amra Hodzic
Opljačkali tursku banku da bi u francuskom trgovačkom centru kupili trenerke kineskog porijekla. Momci ciljaju globalno. Bar je murja počela nešto raditi.
Poturica opljackao turcina !!! Kad brat na brata udari !!!! Nije to dobar znak nikako!
u zatvor radi opljackanih 24 000 km iz banke... to samo idiot moze uradit! et...
Ukradenog novca? Valjda, otetog, nasilnom pljačkom otetog novca.
idem sad malo da cistim snijeg oko interexa, sta znas mozda mi se posreci.
korist kad će ih pustiti do sutra
ja sam čuo da im je ispalo 2300, gdje milja?
primitive bosniaks,,,,we shouldnt have anything in this stupid country