Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta rec'?
umjesto da je legalizuju, oni gube vrijeme i novac na hvatanje dilera marihuane
okle maruhana u ova doba recesije
Zivo me interesuje sta podrazumjevate pod "pribor za pakovanje"? Imo je on i pribor za silovanje jel mu i to zaracunavate?
Jah, jbg. ima malo " za sebe i familiju" , ali koji qurac će ti pištolji crni Ermine .... Jbg, da je pravde sad bi lež'o bar 20 godina, aki eto tebe nazad za 10-tak dana ...!
Što da leži 20 godina? Svašta. Jel terao on nekog da to kupuje i konzumira? Ko neće da se drogira, on to ni ne radi. A ko se drogira, to je njegova stvar.
"_O cijelom slučaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a Rašidović je predat u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo." Sutra će već biti na slobodi. Mogu li ovi organi za sprovođenje javnog reda i mira da nas oslobode ovakvih obavještenja? Mislim da bi im građani bili zahvalni. Ili možda tako trebaju da rade? :))
Nego haj vi njega pustite...jucer :) 23.12.2014. u 13:55 http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/u-stanu-u-sarajevu-pronadjena-droga/141223072
I to je to, 5 grama trave i par tableta? :D Oj sramote, još sliku stavili :)
Bravo, za vrijeme dok oni traže travu ljudi naručuju napade na ugledne ljude i predstavnike manjinskih zajednica koje treba čuvati. Počinitelj napada na Taubera iza sebe ima još silu pokušaja ubistva. Za 5gr trave jadan će fasovati više nego ubice.