Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad bi se opet zaratilo bosnjaci nebi imali podrsku ni od zapada ni od islamskog svijeta,
Ne vodi sad Alija drzavu pa da EU i SAD samo gledaju kako se rokamo, ima BiH prijatelja u svijetu
dok su slali donacije i oruzje valjali su
druze sve to stoji ali isti taj iran salje donacije i oruzje u siriju, pomaze al-assadu da se bori protiv pobunjenika tj. sunitski muslimana... sije rafidije nisu nasi prijatelji!
jes ti mama znala, seronja jedan bezobrazni
Najveci rusitelji BiH su bradate spodobe,ali one koje na Ravnoj gori orgijaju,tu olos smrdljivu ,krmad prljavu treba zajedno s milion sztoke iz Rs-a za srbiju ***rtovati prvo,to su najveci rusitelji ove drzave
Ne treba sa ovim Irancima nikakvog posla imati, a jedini Evropski politicar koji se sastao sa predsjednikom Irana je Bakir ccc
Svaka čast u isti avion isto strpajte sve vehabije bradate spodobe, rusitelje ustava BIH i drzave BIH
Cuj rusenje ustava xD Mislis na Aneks 4 Dejtonskog mirovnog sporazuma, to jeste na onaj pravno-politicki sistem za koji Evropa insistira da bude promijenjen? Onaj ustav koji daje u teoriji primat Evropskoj konvenciji o ljudskim pravima, a u praksi ne. Onaj ustav u kojem su nosioci suverenosti Bosnjaci, Hrvati, Srbi i OSTALI? Onaj ustav kojem je definisana razgranata administracija pa kao da imamo pokret za razvoj birokratije u BiH? Onaj ustav koji je 100 posto republikanski, a presucuje da je BiH republika? Onaj ustav koji dozvoljava da manjina u Parlamentarnoj skupstini BiH, tj. 23 posto ima mogucnost sprijecavanja donosenja zakona na osnovu drustvenih frakcija? E ako mislis na taj Ustav BiH, onda neka ga rusi ko god, Evropa, Iran, Amerike, nije ni bitno.