Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prije cca sat vremena sam prošao pored ovog, u golfu bila 3 "frajerčića" današnja...reperski kačketići, new yorker majičice, ništa al' apsolutno ništa im nije bilo, a čovjek ni kriv ni dužan nastrada... "ljubi babo sinove svoje!"
Ponovo seljadija s golfovima oduzima živote nedužnim ljudima. Dragi Bože, sačuvaj nas nesreća, ratova, gladi i golfova. Amin.
Pokojna dusa, zato pazi kako vozis !
Ukinut drumski saobraćaj!
Treba mu dozivotno oduzeti vozacku!! Pa neka se sa biciklom vozi..
KRenulo se malo do mora, pa se prestizalo uz Ivan, pa niz INva, pa malo kod jablanice, i onda nimalo kod Capljine. Zali boze covjeka koji ni kriv ni duzan strada. Ali ovih frajera na baterije mi je puna kapa. Sjede u Golfa 5, misli da je najmocniji na cesti i odvede neduzne u smrt.
Hoće seljadija na more na jedan dan, pa da po mahali dvadeset godina pričaju kako su bili na moru. Hem je to nadrogirano, hem nenaspavano i još na punoj liniji . Jadni čovjek,ni kriv ni dužan. RIP.
Bahatost, bezobrazluk i osinost maldih vozaca (cast izuztcima) nema kraja! Jednostavno se toliko bezobzirni da je to nevjerovatno. Obavezno ga strpati u zatvor za ubistvo sa predumisljajem, a ne za ubistvo iz nehata. Jedno 10 godina, za nauk drugima da se ne moze koristiti auto za divljane i oduzimanje zivota drugim ucesnicima u saobracaju.
Ovaj izlazi u roku 24 h
UBICA u GOLFU.
..UBISTVO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znaci covjek ni kriv ni duzan izgubi glavu radi nekih belavaca kojima je mozak kao plivadon.
Bosanci inace ne postuju nikakva pravila i zaborave ili ne znaju da ako idu 80 na sat, a ovaj iz suprotnog smijera isto toliko, da je rezultirajuca brzina 160 km/h i da tu gotovo nema spasa. Samo znate divljati, biti se, preticati na punoj, uzimati prvenstvo,.... Eto sad.... Nema covjeka.... Radi gluposti izgubi mu porodocia sina, oca i muza .... TUGA. Ali ovakve i ne treba zaliti. Barem ja ne mogu. Meni je zao njegove porodice - njega nije. Jedan ubica na cestama manje.
Jesil ti procito...ubijen je ovaj sto nije pretico...
Malo si se preracunao u vise stvari, prvo rezultujuca brzina jeste 160km/h ali se prenosi na oba, dalje covjek je ni kriv ni duzan poginuo, dakle nasao se na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme, krivci su momci u golfu koji su koliko vidim prosli bez povreda a covjek ni kriv ni duzan je poginuo.lp
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ovo je samo reminder da ne moras uvijek ti divljati i biti divlji da izgubis glavu :( da mu se Allah smiluje!
Ma da, auto ima kilovata, ima kubika, ja dasa da se pokažem pred jaranima, ja bog i glavni na cesti, mogu preteć koga hoću gdje hoću i kad hoću....ginu nedužni a budale "uče lekciju"..bemte živote. Ovaj će dobiti uslovnu, bez zabrane upravljanja vozilom i zabrane kretanja. Nastavi život sasvim normalno, a porodica stradalog??? Tačno me jeza hvata kad vidim balavca za volanom, pored njega ženskica kakva, nabili naočale i on se sad kao dokazuje pred njom kako je žestok i opak za volanom....autoškole su govna svakako kao i država pa budalama daju vozačku, al de malo vi RODITELJI poradite na tome da vaša djeca ne ubijaju druge ljude...
Кад видиш да неко са качкетом седи иза волана бежи што даље.
dzaba slogan " NE BRŽE OD ŽIVOTA " :(
Majke mi ovo je postalo vise da te Bog sacuva, pobise ljude ko zeceve i to preticanja na punoj prolazak kroz crveno i nikome nista.....setaju gradom za mjesec
Sve u dan dva zadnja: http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/lukavac-suvozac-poginuo-u-padu-sa-motocikla/150719023 http://www.avaz.ba/clanak/187447/pijan-izazvao-sudar-u-saobracajnoj-nesreci-kod-teslica-smrtno-stradala-zenska-osoba http://www.avaz.ba/clanak/187441/tesko-povrijeden-muskarac-iz-gradiske http://www.avaz.ba/clanak/187443/u-izlejetanju-cisterne-s-plinom-poginuo-vozac