Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e svasta ubili zenu sto im dala lovu a njega ostavili ko svjedoka. jarane ti si sumnjiv do bola ili zena ima zivotno pa si platio da je roknu ili je boga ta jugosvabica pa si skontare kako lako do plijena u svakom slucaju propjevobi ti meni ko slavuj
ahaha svi vi previse gledate CSI, mora da mu je zvocala od njemacke cijelim putem i on joj teko dobro, doci ces ti u Bosnu :)
Niđe veze, šuplja mu priča. Što su uopšte stali ?
Kako god-on se nje kutarisa...
Jbt. , koji mentalni sklop . . . ? ? ? Radi par novčanica mrtav - hladan ubije ženu ...? ? ? I tragedija tu ne prestaje, ima dvojicu "pajdaša" koji ne reagiraju, a čudno je i ponašanje supruga ove jadne žene, šta je on radio za svo to vrijeme ...???
Četnik, drži se ti Drine, i to po mogućnosti desne obale ... Drugo nigdje nisi siguran ...!
Mozda grijesim, ali je ovo muz "narucio", price za malu djecu, zenu mu ubili, a njega ostavili...nevjerojatno/nevjerovatno.
O Islamska drzavo gdje si?
divlji zapad je prepitom za nas...
Televisa Presenta!
NEVJEROVATNO !!!
Horacio, ti si na redu...
Provjerite i vozača, za svaki slučaj
"Hajdučija" na suprugov način.....
Dobro jutro Bosni i Hercegovino !
Divlji zapad! Isto kao o Bakiru i njegovom (ne)djelovanju povodom hapsenja Nasera Orica, novinari bi trebali objaviti i clanke o tome ko je iz drzavne vlasti i policije, imenom i prezimenom, najodgovorniji za ovo terorisanje gradjana.