Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira imali mnogo novca ili ne, bogastvo je imati mir u kući.
joj jest mi zao cike, bas je fin bio. Kad god kupujem hljeb navece, on je tu, i bas cu ga pamtiti, uvijek govorio \"taze iz magaze\" :(
@ola ne zatvoricemo skole za pekare pa cemo onda jesti nesto znas vec sta...
Ovog debelog znam licno imao je pekaru u Jelahu zvala se Bosna, djete kocka opasno raskucio sve zivo zbog kocke. Sigurno ga je ubio zbog toga 100% tacno. Otac mu bio fin, al je mali Kockar opasan ..
HRVATI MRS U SRBIJU...HRVATICE OSTANITE TU GDJE JESTE JER NEMA PICOKE BEZ KRSTA
hahaha pazite ko vodi ovaj sajt tuga http://adf.ly/2745654/novi
NEKA NEKA...RUŠILI STE JUGU I SRUŠILI...SAD UŽIVAJTE.....
Pa zatvorite nam onda Univerzitet i idemo svi u pekare. Zašto trošiti budžetske pare na kadrove koji nikome ne trebaju i koji se foliraju okolo jer su to što jesu, akademski ljudi. Sa takvim stavom onda ne očekujte nikakav ekonomski boljitak u državi jer ti nikada pekar državu neće iz blata podići, već INŽENJER. E to kad vam iz guzova u glavu dođe možda i bude nade. Do tada kupujte kifle, ako i za njih budete imali. Misliš da Njemačku pekari drži da bude ovo što jeste!
dzaba si \"lola\" zavrsio taj masinski fakultet ako ne znas da su 2+2=4 tj ustani i ti u 2 ujutru i bavi se profatibilnim poslovima i neces morati da juris za kreditom i neces baliti i slinaviti nad tuđim kucama, autima itd....zavist je opaka stvar, zatvori ti poglede i napravi te umisljenom budalom koja se javno prosipa
napokon da se i to rjesi SDA je mislila da ce uspjeti, ali ne, nece :)
Rahmet čovjeku, ali nešto gledam, ja inženjer ne mogu stanu prismrditi da ga na kredit kakav kupim, a ovaj pekar i gledaj mu kuće. Izgleda da postaje tačna maksima u ovoj zemlji, ako ćeš da budeš bijeda čitav život samo se fakulteta i nauke uhvati:)
prljavi siptari F A M I L I J U I M J E B E M
zipa ovo hahahahaahaha http://steam-games-free.com/?i=175067
JE LI DOŠAO KUSTURICA DA SNIMI KOJI KADAR ZA FILM IZ CIGANSKOG NASELJA. FUJ , FUJ, FUJ, TUDA NE TREBA NI PROLAZITI DA ČOVJEK NE OGRAIŠE .
Na kraju će se doznati, da je počinitelj otprije poznat policiji :-)
dole siptari
Mirno spavajte nefič pjano vas čuva.