Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa-x pa dokle ćete više ovo dopuštati! Da ima zakona u ovoj zemlji odavno ne biste postojali, a pokretači sajta bi bili u zatvoru od glavnog pa do čistačice koja vam održava prostorije, toliko ste ogrezli u g......!!
Mi ponekada pravosramni Srbi bas preteramo,nekako smo previse temperamentni i onda sve zavrsi u svinjcu ne znam samo zasto je zapalila bre kada bi to svinje pojele sve.
Sve govori.Geni.
\"Mihajlovićeva je uhapšena u ponedjeljak navečer, a ubistvo je izvršila 11. maja, tako što je, nakon kraće svađe, Šipku udarila drvenim štapom, a potom zapalila svinjac u koji ga je ubacila, potvrdila je za Srnu službenik za odnose sa javnošću banjalučkog Okružnog tužilaštva Mira Miletić.\" recenica je odlicna...moze li se jos malo prosiriti? :D
ovi iz srne su gori i od sa-xa. cuj \"vanbracnog supruga\" oxymoron
\"Šipku udarila drvenim štapom\" Ovu recenicu treba uvrstiti knjigu u FIZIKA IZ \"rs-a\" za 7. razred pod lekcijom \"Poluge\" pod primjena poluga u svakodevnom zivotu
nije \"kozarska\" vec \"bosanska \" dubica bando jedna sax-ovska!
I nije Kozarska Dubica već Bosanska Dubica
a ja sad nema gdje da zivim
ubi me qurva
ma srpska posla ljuuuddiiiii moji.oni bi mamu svoju zaklali ako nemaju kako od nesrba.to su ba zivotinje
Starica, 54 godine....