Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas pustite ga samo meni 10 sekundi na milost i nemilost.
Nekad je bila oformljena legija stranaca ! Ma kako su to lijepe biografije bile ! Naš dragi Robert treba još malo poena pa da može konkurisati !? Predlažem da ga na ulici savjetuju da se parlamentarci boduju duplo !!! A ministarke ... Au brate , al bi ga tu skupio bodova !!!
Ma treba ga pustit pa da pobije jos jedno 20 ljudi,mozda se tek onda neko zapita da li ga najzad treba zatvorit!? Ha ja,sta drugo reci!
sta se nervirate ljudi moji ,treba gledati stvari s pozitivne strane,jedna vlasina manje,sto ih manje to bolje,hehehehehe
HUMANITARNA AKCIJA ZA GAZU \"Neka RAT stane\" Broj Humanitarnog telefona je: 090 292 005 na ovaj poziv donirate 3,00 KM
joj sta ste svi navalili na decka, igrao se malo, ja da sam bio tu pomogao bi mu da zadavi babu:-) naprijed roberte legendooooo
i onda se cige lafo hoce integrirati i drustvu.
jednostavno treba uvesti zakon sta ti uradis nekom, to da se tebi uradi, pa bi ovaj cigan maloumni (ma koliko glup bio) zapitao se vrijedi l ito uciniti, zamislite nakon sto je uhvacen da su gradani njega zapalili, mislite da bi iko ikad ista slicno pokuynvxfsao uraditi ???
muciti i spaliti govno,pa makar bio maloljetan ili punoljetan
Zamolio bih nekog ako ima fotografije da postavi,ionako smo prekucali streljanu pa nam trebaju zive mete,rado cemo krenuti u ciscenje grada... Decertificirani drot.
pa zasto ne napisete da su sva trojica cigosi- muslici. nemojte da vas ime Robert zavarava, ciganima je uvijek bilo simpaticno davati ta americka zvucna imena. kao Djenifer, Jackson, Elizabet i druga zvucna imena....
Robert Mucista (15), Robert Hrustic (16) Jeton Osmani (15) sv trojica su bila optuzena za spaljivanje starice GDJE SU, STA RADE.... SLIKE OVIH LIKOVA NAM DAJTE
Na ovim komentarima vidim da niko ne gleda u buducnost i to dugorocno i ne vidi potencijale u ovom Robertu. Ja jucer pitah svoga sejha Abdul Malika bin Ezizija al Bosnevija (bivsi lopov sa Mojmila, ali doso tobe) sta da porucim braci po ovom slucaju. A on mi rece sljedece: Ne dirajte Roberta M., jer on ce postati veliki coek, to ce biti velikan ovoga Grada. Kada odraste, prodavati ce rekete, prodavati sredstva za opustanje... i tako ce postati kontroverzni biznismen, onda ce doci tobe i postati nas brat, redovno ce slusati nasa predavanja.I na kraju ce dobiti svoju facebook grupu podrske i kada, nakon uspjesne karijere, preseli na ahiret i to u dzenet gdje ce gdje ce ga zabavljati hurije, mi cemo reci samo jedno veliko R.I.P.
vi znate da cigani neznaju nista drugo nego krasti i zato su ih svabe htjeli istrijebiti ali amerika im nedade steta i sada su se digli ponovo mada nevjerujem da ce ih svijet vjecno trpiti,a kod nas policija netuce vise tako da se niko njih vise neboji pa zato ce sve vise i vise toga biti jer mi hocemo jebiga demokratiju a to je cuvaj lopove i kriminalce.trazili smo gledajte.nije ovo nista sta ce sve jos da se desi samo citajte,sto je bilo bilo je zivota ovo je danas da bog sacuva.
treba oformiti organizaciju gradjana za red koja ce vaninstitucionalno da se obracunava sa nasilnicima ukljucujuci maloljetne nasilnike. ta organizacija bi imala zadatak da ovakve kao sto su robert uhvati, zakolje u stilu mafije rezuci mu grkljan i vadeci jezik na vrat, tzv sicilijanska \"kravata\" te les raybojnika vjesa negdje na javno mjesto. mislim da je ovo jedini nacin da se gradjani suprostave nasilnicima buduci da dryavni organi po tom pitanju ne preuyimaju nikakve mjere osim sprovodjenja, ispitivanja i pustanja na slobodu.