Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
steta
Suit it up. :D :)
Da svako iduce god. u proljece zasadi simbolicno 1 stabljiku u svom dvoristu u znak protesta i silovanja u zdrav mozak od strane mup-a i zakona oko marihuane konkretno u Bosni i Hercegovini. Mene ko policajca bi bilo sramota praviti krimi scene u kuruzima oko marihuane i to jedne. Od koga ste je ogradili trakama?Sta glumite nekontam Gospodjice H.A. kapa do poda i respekt za primjerak pun ljubavi sto se da vidjeti sa fotografije. Veze ovo nema sa kriminalom, al eto na sramotu vladi i mupu kao i sve ostalo u drzavi BiH.
Komentar čista 10!
Svaka čast bakici,a zavidnim komšijama treba je..t mater.
RODZACE VEZISE POLECEMO STETE INDIKA JE CUDO DO 7 METARA I SIRINE 5 MOZE NARASTI I SNJEG PREGULITI NAJOTPORNIJAJE VUVA.
Ah,masala koliko je narasla, dobro je pazili.
Ovo grehota odsjeci..
Imam ja ovako drvo u mojoj basci uskoro berba.... druga ove godine rodila pravo
Ta biljka od boga data ne moze biti zlo
Mašala, mašala... to valjda od zeničkog zraka
Vidi se da je zenska ruka devrila oko nje Tri metra jarane nije sala.
Svakog seljaka ponos i dika, jeste visina svojega klipa... errr... maruhuane
a jest Zenica ulovila kriminal.....strasno! kako vas nije stid zbog jedne biljke ovoliko publiciteta, a pravi kriminal cvijeta
Lijepo lijepo
Samo izraslo ...
Znanje-imanje...
Vrh :) ali doslovno :)
A jest' napredna. Kukuruz oko nje se osušio, a ona buja! :)))) Drago mi je da su otkrili. H.A. ŽENU, uzgajivačicu droge.