Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za primjer drugima dugogodisnja kazna zatvora i da nikad vise ne sjedne za volan! To je saobracajna nesreca sigurno nije namjerno pjesak udaren,ali nije opcija ostaviti pjesaka tu i ne izaci mu da mu se pomogne,hajvana da udari trebao bi izac da mu pomogne a kamoli insana!
Otice kod Omara ovaj ce mu reci odi predaj se, neku rupu u Zakoni ce naci o eto ha sutra napolje....
Trolejbuska stanica, nema pjesackog na tom mjestu, a pjesak prelazi preko 4 trake...zuri se na trolu ili jednostavno mrsko ici na prelaz... Na zapadu kad udari vozac pjesaka na takvom mjestu gdje nema prelaza, pjesak odgovara i namiruje on ili njegovo licno osiguranje vozacu stetu isto kao da je s autom skrivio nesrecu..
Upravo!
gayu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta radi pješak na sred ceste, 15 metara od pješačkog prijelaza?!?
Uz duzno postovanje prema povrijeđenom,ali ko ga hebe kada je prelazio cestu gdje nebi smjeo.
Ne mojte pljuvati vozaca, veliki je sok to jednostavno je tesko ostati pri svjesti!
Na ovom mjestu niko ne poštuje pravila. Ja sam jutros prelazio na zeleno za pješake iz pravcaOHR-a prema mostu i niko nije usporio da me propusti. Stoka.
normalno da ce udariti kad prelaze cestu mimo pjesackog a ko ne zna u ovoj ulici je pravac sa po dvije trake u oba smjera tako da kad se " potrefi " zeleno auti lete a pjesaci najcesce starije osobe prelaze 20/30 m prije semafora al eto nesvjesni pjesaci sami sebi krivi Ps ovo pisem opcenito nemisleci na ovaj slucaj, mozda je se ponaso korektno a mozda i ne , ne znam a sto je ovaj pobjegao to je druga prica njegova kriivica
dozivotnu odmah !!
Ima video nadzor i mogu ga brzo naći ako hoće a onda mu objaviti ime i prezime i sliku.
zivim na Grbavici cijeli zivot..nema dana da se nesto ne desi...naselje bolest...pukla plinska boca, uletio sa autom u ogradu, obijena kladionica, pucanje u lutriji, udaren pjesak...klosar do klosara
jucer je opljackana apoteka kod elpija
Fakat ja živim na Kovačićima jarane ovo je haos šta se dešava u posljednja 2-3 mjeseca.
da nije ljubicasti SLK?
Da vozac nije pobjegao, sva bi krivica bila na pjesaku, posto nije prelazio preko oznacenog pjesackog prelaza. Posto je ovaj hajvan pobjegao, moze biti osudjen za nepruzanje pomoci unesrecenom (sto postoji u nasem krivicnom zakoniku), ali ne moze biti sudjen za krsenje saobracajnih propisa.
nažalost, iz ličnog iskustva ti mogu reći da griješiš. meni je tako padobranac penzioner na skenderiji na trolebuskoj s prednje strane parkirane trole (koja je stajala u desnoj traci jer je stajalište bilo puno auta) bukvalno izletio na haubu; na 30 km-h nije mu bilo ništa, ali eto ja ga odvezao u hitnu, ljekari mi govorii da se nagodim s likom, ja insistirao da zovu policiju. na kraju, meni 50km kazna jer pješaka ne smiješ nikad i nigdje udariti, njemu 300km kazna zbog prelaska mimo pješačkog
Sjargalo se kamenej sa brda u sa i sjelo za volan. Mamu im seljacku!
buraz sve istocna bosna i sandzak
"...krivo je moreeee..."
Nije lud da ne pobjegne, odmah bi ga Vučić i Nikolić zvali u BEograd na KONSULTACIJE ! Nije da se miješaju oni u unutrašnje stvari BiH, nego jednostavno nako ! iz navike :))
Nije lud da ne pobjegne, odmah bi ga Vučić i Nikolić zvali u BEograd na KONSULTACIJE ! Nije da se miješaju oni u unutrašnje stvari BiH, nego jednostavno nako ! iz navike :))