Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... da sam na vrijeme izas'o po papirice za duhan, za cigara nemam, mogo sam zaplatiti puno vise od onih pola marke. Fakat pusenje skracuje zivot !
Nije to vidilo kriminalca,to su kokošari najobičniji...
Tuzla gubi reputacijumangupa poceli su fulati metu
Ne razumijem : zašto ovog poštenjačinu privode specijalci, a njega se upucalo ... ? ? ? Molim ministra MUP-a TK za objašnjenje . . . Unaprijed hvala !!!
a ko je kodzo?
kad klikes na sliku dobijes popisanu tuzlansku ulicu.
Molim ove što pucaju da dođu i to rade u Sarajevu, mi smo na to navikli ovdje. Jadan narod po drugim gradovima se živ isprepade. Imajte obzira.
Vidi cuda u Tuzli da se desi,a da advokat Balijagic nije u prvom planu....
Bravo za Tuzlu !!! Kako ne znaju gađati - čudo jedno !!!
Zbog ovakvih budala mi je zao sto nemam nikakvu obuku sto se tice oruzja niti borilacke vjestine.Vrlo lako izgubiti danas glavu.
Ko je sad pa Kodjaga , to opet neki mafijasi kriminalci!!!
Kako moze biti obracun ako su dvije NN osobe pucale u pravcu trece osobe....gdje ste vi fakultet zavrsili cccccc
Jel se to u Tuzli puca
Pojeo ćevape a nije platio
Huso, sad si slijepi ;) pa šta uradi? Eto te ko Homer.
hahahahaha... idem se opet registrovati ..sigh :(
Recite mi nešto novo.Na žalost svakodnevnica postala i de lijepo napišite ime i prezime ako ništa da se klonimo da ne zaplatimo đabalame
Hvala KLIX na expresnom odgovoru o kome se radi.
Nema uredi jbg!Pošto je prvobitan naslov bio tipa građane Tuzle je uznemirio vatreni obračun koji se dogodio u naselju Sjenjak.Tako nešto bez imena.Samo E:K a Kodžu znamo svi..HEEH