Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
alaha ti sto pises velikim slovima jeli da bi te ozbviljnije svatili,,,,
VELIKA JE GRESKA NASIH RADNIKA NA CESTAMA ZBOG TOGA JER NE POSTAVLJAJU ZNAKOVE DA SE NA TOJ CESTI NESTO RADI.TAKO SAM JA ALLAHOVOM POMOCI IZBJEGAO JEDAN SLUCAJ KADA JE RADNIK U ZIVINICAMA NA SRED KRIVINE MASINOM SJEKAO CESTU A MENI LEDIMA OKRENUT A NI JEDNOG JEDINOG ZNAKA NISU POSTAVILI ZA OPREZ \"RADOVI NA CESTI\"
njegovo preduzece je krivo jer cini se da nije bilo nikakve zastite za nesmetan rad radnika....
ZASTO su zaboga vozili tesko povrijedjenog covjeka u Mostar kraj dvije velike bolnice. Ako je radi naplate i osiguranja, sramota, strasna sramota. Proci kartj bolnica u glavnom gradu i voziti covjeka preko sat i vise po nasim cestama...strasno. Mozda se nesto moglo uciniti da je brze dosao do bolnice.
ruzno je sto koristis smrt jadnog covjeka za prmoviranje dzume i za kritike sa-x. ima i drugih nacina da to radis.
Hit vijesti piramide u Atlantiku, Dodik kojem se opći sa FTV, a Šaban,...Da je bog\'o, otišao danas na Džumu, a plata bi došla oko prvvog...Ko zna koliko djece i unuka ima,...Nekoliko godina pred penziju O kako smo otudjeni od ljudi,....Neće biti dobro!