Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to tiki samo bodi !
yeebe mi se za pooturchenu paashchad i sta oni rade po teheranu.... addmiine nashipu mi se kuurchine neosuunechene....
Sta ocekivati od muslimanske bagre, koja je zaposjela nekada lijepi grad!
Jbes zivot bez rakije i Bosanca bez cakije :D :D :D
limune gdje je policija, da li je policija bila na mjestu zločina... njen primarni zadatak je da štiti gradjane, a ne obzbjedjenja u grasu... ti ljudi nit\' su naoruzani, nit imaju ovlasti da nekpg udaraju, privode i sl.... a njih desetorica ne mogu biti u svakom tramvaju, trolejbusu, autobusu i minibusu... ti zastitari nemaju ovlast ni da traze karte, vec tu stoje kao preventiva i upozorenje potencijalnim huliganima, koji ce kada ih vide znati da ce biti prijavljeni policiji, ako urade neki huliganizam...
Daj ba pustite shuplju ovi sto fol stite dzepare po troli ba ona uniforma im je maska samo!:D
ak mislis na onog starijeg frajera,crnog tena,koji je hodao sa nekom dvojicom horsasa...koji je inace meni prisao na stanici sa pitanjem...imas kredita...(a sa namjerom da mi uzme telefon...)...primio je jake batine prije par dana....nece mu vise nikad past na pamet da to uradi:D...sve sami horsasi
znam ih najmanje 6-7 koji hodaju po tramvajima i trolejbusima....tamniji ten, nos spoljosten(kao da je slomljen) oziljci po licu, podbuhli podocnjaci od droge... Treba ih izbjegavati na svakom koraku i biti oprezan! i u punom tramvaju zaustavljaju...jer znaju da niko nista nece uciniti!
raja cuvajmo se ovakvih mozda je sutra neko od nas na redu kod ovih kretena sa nozevima
konjino, nije pesnicom, nego sakom. pesnicu ne koriste ni srbi u bh, osim u u srbiji, uglavnom u blekovim romanima.
BeTmen uvijek zakasni... Sad šuti beTmen. JeL treba neko poginut u troli da bi opet dizali proteste ili im je drago što je gradonačelnik SDP-ovac, pa ih više ne zanimaju ovakve stvari?
Momak je izboden zbog neispravnog sjedista, koje je smetalo dvojici klosara koji su sjedili iza njega. Ali , posto su ga izboli, momak koji inace ima crni pojas ih je povaljao kao beba zvecku. Svaka cast ;)
Kakvi su to papci sto nosaju nozeve,otkud vishe dolaze ti chobani
vala nek su ga izboli. garant ima i onu taliibansku bradicu. bas nam nedostaje vehaabija i izlamizirane pascadi.
visim ovaj jedan garib gore spominje da je povrijedjeni nekakav student nekaqvih izlaamskih nauka. hoceli mi neko od ovih fol pametnijih mosnjaka objasnit kakav je to koledj i sta tamo \"naukuju\" hehehehehahaha? cemu ih uce i kakve ce koristi od njih imati sira drustvena zajednica?