Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zelim brz oporavak i da se uzme vozacka na licu mjesta svim onima koji preticu kolone auta
Zurio ti ne zurio sudbina te stigne. Vozac sam postujem sva pravila i tako jedan dan vozim skuter 30 km/h i covjek mi oduze prvenstvo prolaza, obe ruke u gipsu :). Koliko god bio oprezan ne znas ko je sa druge strane ulice :).
tako je kad kod nas mozes kupiti vozacku za tele ili protivrijednost u km pa svakakav olos voza auta ! A jedino sa cim zna upravljati je motokultivator !
@commie.marshal daj komi nebubaj ! Ja znam makar 10 osoba koje su kupile vozacku i zbog toga se nevozim sa njima dok su oni za volanom , i oni to znaju . A sve i jedan su imali udes a poneki i po par ! Razmisljam da ih prijavim jer se vozaju po komsiluku i da mi djete ili tudje jos udari levat ! Nije problem "zna li voziti" problem je ponasanje u saobracaju , poznavanje znakova i pravila a ne samo koja pedala za sta sluzi !
Kupio ne kupio vozacku isto ti je. Kada polozis vozacki svakako si tabula raza. Iskustvo se stice voznjom.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zelim brz oporavak Zrinjski
Je li do mene ili je puno više štete na VW? Znam da nije mjesto za ovakve komentare ali inače se na ovom portalu pljuje po Francuzima (Renault, Citroen, Peugeot) a bilo koji VW (Golf op.ur.) je zmaj ccc
Do tebe je 😎
sad, ko je ovdje preko pune pretico