Lančani sudar četiri automobila
0
U sudaru na Marindvoru jedna osoba povrijeđena
Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cudi me da nema golf dvice :-)
Pa po ovome se takso kreno uvaliti između Caddya i Aurisa...
nema udesa u gradu da nije TAXI užestvovao na ovaj il onaj način
Hajmo Bosanci, Hercegovci, Hrvati... Hajmo glasati za film Angeline Jolie na IMDB. Kad je moglo 6211 Srba glasati sa ocjenom 1, valjda se moze naci bar nas pola ostalih koji znaju sta su ucinili i da popravimo rejting filma da ga svijet vidi. Da vidi kako nisu nor.malni. Samo bol.esni umovi se mogu sjetiti ovoga! Pokazimo jedinstvo bar jednom! Link: http://www.imdb.com/title/tt1714209/ Registracija nije kompikovana. Samo unesete podatke, ne treba se cak odmah nista ni potvrdjivati, odmah mozete glasati!
pa ko ce drugi nego taksista..ja nemogu vise da svatim umove ovih taksista ponasaju se u saobracaju kao da su osvojili sarajevo naravno cast izuzecima ali vecina su takvih.pozz
ma pola raje sa ovog foruma sto pametuje su izbjeglice iz srebrenice pa sad pisu ko fole da su sarajlije, tuzlaci itd..stide se oca mi odakle su . nego svako na svoje idite u svoju zabit i vukojebinu i vicite goraaaaaam ,dolaaaaam hajde dolaaaam evo meeeneee dolaam kod Srbaaa hahaha seljacineeee
a sto se coek prosipa ko djubre po ledini
TOYOTA ko tenk, a goljf ko papir
Sarajlije ne znaju ni sva slova izgovoriti(jel tvrdo ć il je meko ć),a o pismenosti da i ne govorim.
sramota.... sarajevo portal a Marindvor.... Marijindvor ....
Jaro,koliko se meni cini jedini no lifer si ti,cim ti je toliko stalo da te odbanuju,pa spamanjem kontas da ces nesto postic. Mani se foruma,ufati se lopate i krampe i privredjuj nesto. Aj zivio!
Nije Marindvor nego Marijindvor. Marijin dvor je naziv za zgradu u Sarajevu smještenu u istoimenom naselju. To je stambeno poslovna zgrada Augusta i Marije Braun i najistaknutiji je primjer velike najamne poslovno-stambene zgrade blokovskog tipa i sa unutrašnjim dvorištem. Građena je u dva navrata, 1885. i 1895. godine, a 1897. je završena. Objekat se nalazi u kvadrantu između četiri ulice : Maršala Tita, Kralja Tvrtka, Augusta Brauna i Doline s kojih je omogućen pješački prilaz, dok je sa pasaža iz Titove jedino omogućen kolski prilaz u dvorište. Fasada rađena u stilu neorenesanse i klasicizma kao i sve zgrade iz tog perioda i impozantna veličina daju pečat tom području grada koje se kompletno naziva Marijin Dvor po imenu supruge Augusta Brauna, Marije. Zgrada nosi simbol arhitektonskog nasljeđa iz austrougarskog perioda u našim krajevima i reprezent je kasnog istoricizma.
@keep watchin... de ba šta pišeš? - garant kad je vidio da će doći do udesa krenuo da se prestroji i izbacio žmigavac..hehe hehe
NESMIJE COVJEK VISE NI IZAC NAPOLJE ZBOG OVAKVIH VOZACA KOJI SE KURCE ULICAMA SARAJEVA; JE:BE:M IM VOZACKU: STRELJAT BAGRU::: EJ STARA TITINA DRZAVA:::::
znam vise doslovno sta je ovdje bilo po obicaju, znaci lose organizovana traka za skretanje u lijevu stranu, bila puna traka, a neko ko je dolazio iz lijeve glavne trake nije na vrijeme skontao da ne moze proci i eto belaj! Po meni nije niko kriv osim ovih iz fotelja ;)
Sta pricas ti, bar na VW nije pas pojeo pola auta ... Kosto je slucaj sa tvojim opelom ...
STRELJAT SVU CETVORICU; KOJI K U R:AC SE K.UR.CE SA AUTIMA PO SARAJEVU; PA DOKLE VISE J:EBM IH BA:LAV:E