Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakvi su uslovi za vožnju,udesa skoro pa i nema u Sarajevu...
slike su vam odlicne, sve se da skontat..
uh sto mi se guzi veceras nesto
ja kao pjesak mogu tvrditi da je vozac audija glavni krivac za ovo jer je stisnuo gas do daske i isao kroz crveno...i usput mene pokupio na tramvajskoj....al eto Bog me sacuvao....
*kako, ne kakao
mozeli jedan udes proc bez tog audia. smece
AHAHAHAHAHAHAHHAHA (Y)
Sto se tice uslova na cestama i nisu najbolje, ja sam konstantno u automobilu i dosad sam izbjegla 5 udesa,jer raja prolazi kroz crveno da to nije normalno,naglo koci, ne znaju koja je njihova traka pa krenu na mene. Tako da bih zamolila maloumne vozace da se sklone sa ceste,nek im se grije auto u garazama.
sve trkače na doživotnu robiju, a prije toga kordon batina prije smještaja u ćuzu.
Ljudi ja sam vozio iza ovog audija kad je proletio pored mene kao avion od M.Dvora do pofalica ni na jedno crveno nije stao cak ga je i kamera uslikala kod marsalke i dole je morao nekog pokupiti idiot jos izlazi iz auta i neide da vidi kako je ovaj drugi nego kaze ima li neko j... cigaru sta gledate..ili je narkoman ili pjano ali nije normalan..
sta, ovo raja pocela ko voziti malo jeli?
Koga još zanima kako se neko sudario. Apel na Sarajevo-x: \"Nemojte nam dasađivati sa trivijalnim vijestima, jer ako ste najčitaniji portal potrudite se to i ostati\".
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
k u r c e nj e nista drugo
kakvi hobiti sjede za volanima ne bi me cudilo da svaki dan ima po 50 mrtvih
s obziriom na razliku u cijeni, punač je extra prošao... još jedan od primjera gdje se vidi se da skupoća auta ne garantuje veću sigurnost.
Poceli su da izlaze ovi furaci sa ljetnim gumama ;)