Crna hronika
0

U Srednjobosanskom kantonu prijavljeno 7 kaznenih djiela

FENA
Tijekom protekla 24 sata u Srednjobosanskoj županiji prijavljeno je 7 kaznenih djela i 4 slučaja narušavanja javnog reda i mira, a dogodilo se 8 prometnih nezgoda u kojima su 3 osobe ozlijeđene, priopćeno je iz MUP-a te županije.

Nesib S. iz Travnika prijavio je jučer Policijskoj stanici Travnik da mu je u noći s 3. na 4. rujna u mjestu Čukle, općina Travnik ukradeno vozilo marke "golf” IV", registarskih oznaka VB 569 CD. Očevid su obavili istražitelji krim. policije Policijske uprave Travnik, a istraga je u tijeku.

Sadik D. iz Tomislavgrada prijavio je jučer Policijskoj stanici Bugojno da mu je iz obiteljske kuće u naselju Podgaj, općina Bugojno ukradeno 10 metara oluka i električni kabel duljine oko sto metara raznih promjera. Očevid je obavio istražitelj Policijske stanice Bugojno koji je operativnim radom na terenu pronašao počinitelje navedenog kaznenog djela. Radi se o A. H. i H. H., oba iz Bugojna protiv kojih su poduzete zakonom propisane mjere.

Istražitelji Policijske stanice Travnik rasvijetlili kazneno djelo krađe u prostorije RVI Medium osiguranja i ureda "Vaša Prava" koje je počinjeno u noći s 28. na 29. lipnja u ulici Bosanska u Travniku. Počinitelji navedenog kaznenog djela su M.G. i S.B., oba iz Travnika protiv kojih su poduzete zakonom propisane mjere.