Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi niko ni cuo za Sipovo da nije zmaja
Pa kad su bosnje djuture poslije rata predavale oruzije u nazadnom entitetu se takve akcije nisu ni organizovale... Pravoslavnim cetnickim teroristima genocidasima su kuce pune oruzija...
Da te nije Zmaju ne bi ni zno gdje je Šipovo
Znaci u pitanju je pravoslavni terorist jer se radi o "nedozvoljenom posjedovanju"
pa ne znam........do sada nije nikoga terorisao......samo je sakupljao......u svakom slucaju bolje spreciti na vrijeme
Ne znam koliko je tebi godina djevojko ali prije rata devedesetih je bilo ovakvih "kolekcionara" koji su 1992 u proljece odjednom obukli uniformu i na glavu nabili sajkacu sa kokardom. To "kolekcionarstvo" je rezultiralo najgorim madovnim ubistvima, silovanjima i progonima u evropi od drugog svj. rata. Ja se svega zivo sjecam i ne vjerujem im vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Zmaj na aparatima :D