Akcija protiv automafije
0
U Sarajevu uhapšen Nijaz Karkelja!
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrlo moguce da je ovaj Mandalov A6 do prosle godine bio u mom vlasnistvu! Nazalost..i da jeste, ja ga vise vidjeti necu...al mozda mi vratis mojih 20 cipela, moju torbu inkl. kupacim kostimima, peskirima, Ipod-om itd itd! Stoko ne vaspitana, da ima pravde, ne bi vi vidjeli sunca!!
Kriminalce hapsite, navijače ne smijete!
hastore kralj si ... nisko legenda...
Jupiiiiiiii :-) Pravo policajci milicajci i panduri.
focak odakle si ti??:-):-)))))))
Konacno. Bagri je mjesto u zatvoru
Sta je ovo, opet viska kadrova u MUP-u. Ma jah! Sada ce ove policajce decertificirati, vec vidjen scenarij, udarili opet na fine gradjane, ccccccc...
zar je taj na slobodi?!
@Rendeko U pravu si 100%.
Čuj zovnuo Turčina da mu donese lovu u \"Princezu\", koji kreten. Dokaz da u Sarajevu nema pravih mafijaša, sve su to malo veći klošari i malo manji klošari.
Odmah policiji oduzeti značke. Oni će hapsiti mirnog i dobrog Bošnju Nijaza...
@ Ja Moze i OBOJICA zasto mislis da nije ispravno reci OBOJICA Tvoja teza je rezultat SH-HS tzv pravopisa...Smjesno.... More je isto tako ispravno kao i moze Gore izvedeno iz gori ( gora je brdo ) Doli -Dolje izvedeno iz dolina ....jel tako... PS Njegujmo dijalekte..i to je dio nase bogate kulturne bastine....
ovaj je prije 2-3 mjeseca našamarao Džeku ni zbog čega!
Ovo se desilo samo zato sto su se zajeb , jer su u toku dani Turske privrede u BIH pa se Turcinu odmah naslo i vratilo vozilo a da su kakvom kokuzu ukrali golfa 2 ili nekom domacem , nista ne bi bilo i ekipe bi i dalje \"radile\". Znaci vlast moze kad hoce ali nece !!! Nisko i ekipa rade odavno ali sa \"bracom\" iz Lukavice, Vojkovica itd.Skupa su u talu i stalno su se nalazili u Cafe \"Leon\" Dobrinja 4 ali to se svakako odavno zna.! Nisko= Klosar, a nazalost kao i vecina Alipasinaca.
mnogo je bagre na slobodi, treba nastaviti sa hapsenjima.