Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo,pečanac nermine
treba tu bagru upregnut da ciste snijeg
mogu k.u.r.a.c. da nam puse!!!!
svaka cast za akciju, ali nemoj da to bude jedina u 5 godina ,valjda i vi primate mjesecno platu i svaki dan radite, izgleda da je ovaj dan bio radni, a gdje su ostali dani u jednom mjesecu....
MNOGIMA SU SE JUTROS TANGICE ZATRESLE AHAHHAHAHA
Hakija Hasić
jesu nam to uhapsili i ministra sigurnosti?:)...ako vec hapse lopove, razbojnike, hajduke itd
Hapsilo se i prije ali rijetko ko je bio osudjen, valjda se ovi nagode sa sudom zakunu se pokojnom babom da ce u buduce biti fini i ovi ih puste. Sve to treba na dugogodisnji prisilni rad a ne u zatvore sa TV, sa teretanama, sportskim dvoranama, ma kamen da tucaju do besvjesti to im treba.
SVE RAZBOJNIKE SA ULICA POHVATATI I DATI IM AZIL U PRAČI!
Treba im prvo \'ogaditi\' kriminal nasamo, pa onda društveno korisno čiščenje snijega da malo vrate društvu... sa natpisom SITNI KRIMINALAC da ga javno obilježe...
Mi iz prave i jedine bošnjačke stranke ustajemo ranim sabahom i klikamo do iznemoglosti, a ove svinjske komunjare samo loču i jedu krmetinu. Daboga pokrepali vla.hovi jedni.
Ako im je bas zelja da obave posao, onda su trebali prvo pravac svi parlamenti, ministarstva, predsjednistava, skupstine, i tako, sve do opstina i nizih nivo.
I Šćepu u prdekanu. Sve mu uzeti i nek nosi u Pljevlja šta mu stane u jednu kesu.
Tihića uhapsiti dok ne kaže klempo okle mu milion maraka za stan u Importane centru. Okle pare lopino?
Hapsi Zlatka Korupdžiju. I satelite Hadžiće, Bećiroviće... Da ne gledam tu licemjernu stoku više na TVu.
RAZBOJNIKA,NE TO NISU RAZBOJNICI TO SU SITNI KRIMINALCI A RAZBOJNICI SI LAGUMDZIJA,RADONCIC,TIHIC,DODIK,CAVIC I SVA OSTALA BAGRA KOJA JE DOVELA OVU DRZAVU U OVAKVO STANJE,A OD NARODA NAPRAVILA JOS VECU BIJEDU.KAD NJIH POHAPSITE ONDA TEK IMA NADE ZA OVAJ JADNI I NAPACENI NAROD KOJI HLJEBA NEMA,A LAGUMDZIJA GLAT DAJE POLA MILIONA KM ZA PROSTOR,A OSTALIMA DA NE PRICAM SVE SE ZNA.
a kad ih opet pustaju??? sutra?