Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrati MILICIJU, *ebo ovu demokratsku policiju.
milicija radi na otkrivanju identiteta pocinioca e bas ce ga pronaci nasa milicija kao i dosadasnje piromane.Nego mi zao ljudi sto su odvajali od usta da kupe auto pa se nadje nakav kreten da ga zapali.
Alfa romeo - moj te pomeo :D
Otkud nekome Alfa Romeo je bolje pitanje. I zašto su podaci o vlasniku u inicijalima ? Možda je nekome stvarno dokundisalo.
ma slucajno garant
a osiguranje ne pokriva paljevinu. interesantno
Bit će toga sve više i više. Pun grad lopova i kriminalaca, narkomana.. i svako je svakom dužan. Osveta!
ma ovo je neki piroman treba mu ruke capnuti
ne znam stvarno otkud sad to da auta pale??? prvo su busili gume sada pale auta sta ce biti slijedece....boze boze kud plovi ovaj brod
PRIKAŽI ODGOVORE (5)