Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
teheran today hehehehehe mamice vam se natamburam baliske
Sramno je kako izgleda dio od Vječne vatre do Bašćaršije. Neku većer sam bio svjedok brutalnog nasrtaja tj. đeparenja dvojice njemačkih državljana ispred katedrale od strane jedne starije Romkinje i (vjerovatno njene djece) ispred Katedrale.Dok su djeca išla iz suprotnog pravca ona je sa kuhinjskom krpom kada su se kao mimoilazili između turista pokušala izvući novčanik iz tuđeg đepa, ali je u namjeri bila sprijećena od drugog turiste koji je to primijetio. I nikom ništa , samo se nasmiješila i ponovo sjela na zidić kod kafane čekajući druge žrtve.Žalosno je da nigdje nije bilo ni jednog policajca.Malo dalje ispred Begove đamije rulja prosjaka iz svih dijelova bivše Jugoslavije.Nemoguće je tuda proći a da vas barem troje ne povuće za rukav.Na samom centru Bašćaršije pijani mladić viće na sav glas prijeteći svakoj ženi koja prođe i držeći govor da su sve papanke do juće nosile opanke a sad se šepure Čaršijom. Ujedno i smiješno a bogami i žalosno.
Porto ti ga u guzicu.......hhahaha
Talibanem ti mater.......hahahahaha
to je jadnom covjeku bila dobrodoslica u bosnu
Cigani ukrali Ciganu.
prljavi cigani ukralji svojoj braci joj paradoxsa sestro milaaaa BOSNA BOSNA BOSNA BOSNA..herecegovinaa hercegovina
ŠTA DRUGO ČOVJEK MOŽE OČEKIVATI OD SMRDLJIVIH MUSLIMANSKIH TERORISTA.
Nakon 19. decembra BiH i Albanija ostaju crne rupe. Valjda nam je svima jasno zasto. Samo naprijed primitivci
pa samo nek neko nešto kaže na bh policiju :)
dobro da su ga izdzeparili ja bi ga ubio
neka su ...sta je samo murija radila nasim navijacima tamo u portugalu na ulazu na stadion...sutali ih cime su stigli... A.C.A.B.
spricim ti Jane a tebe Chita u pakasu
hahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahaha hahahahaha jadnik!! pa zar ti niko jadan ne bio nije rekao u kaku selendru dolazis i sa kakvom cigaaniijom ces se susresti dole?! naivci hahaha
CIGANSKA POSLA... KOJI KRALJEVI...