Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZASTO DOPUSTATE DA SE KOMENTARISU OVAKVE VIJESTI, PA ZAR NE KONTATE DA SIRITE MRZNJU, SARAJEVO -X
@ Tata- glup si, neobrazovan si, papak si..... Postedi nas svojih glupih komentara,majke ti.
pouka iz ovoga je: fratrti trabaju manje goozit i pazit na svijece
Ovo se zove hinjski sitni pritisak ,u prevodu\" Hrvati razgulite iz Europskog Kabula,niste nam vise potrebni,smetete nam \" ! Poruka je jasna !
vatrgascima treba ugraditi vodomjer nema dzaba nista
cerićevo maslo garant on plača dobro izvrsene zadatke
e.b.em ti pokopane !
Vrijeme je za obracun sa islamofasizmom i tu ce najprije pomoci iskreni i posteni Bosnjaci koji znaju da je njihova vjera bogumilstvo a ne nesto arapsko. Ovo je zapalio samo neko ko nemisili dobro ni Hrvatima ni Bosnjacima. Vrijeme je i da stare sarajlije dignu svoj glas i tu najprije uposliti patriote kao Svena Alkalaja koji je jevrej i zato zna kolika je opasnost od islamofasizma.
pa sto mi onda nisi dao plus? imo sam iznvanredne clanke ...
Ljudi su radili svoj posao, doslo do varnice i zapalila se greda. Lijepo vam pise. Nigdje veze vasi komentari o Hrvatima, Muslimanima...a to se moglo svima desiti zar ne??? Bilo kojem radniku (covjeku) a ne Hrvatu ili Muslimanu. Boze, koliko je samo mrznje u vasim komentarima. A \"niđe veze\".
hahahaha-e jest joj sudjeno da izgori.....
hajd drzi ti svijece fratrima, to ti je pametnije, ne ide ti ta besjeda
U.S.T.A.S.A nije isto sto i HRVAT ili KATOLIK NEMOJ IZJEDNACAVATI U.S.T.A.S.E SA DOBRIM HRVATIMA I KATOLICIMA. Isto da mene neko izjednacava sa onim Zukorlicem gluho i daleko bilo...
Dok god bude za ne muslimane ,jednakost, pjesme o Draži,Anti i kojekakvim b.anditima,i o Muji koji kuje konja po mjesecu,ne treba biti tolerantan spram okupatora naših vrijednosti,koje su uprkos najezdi njihovih (ne) kultura uspjele opstati.Ja još nisam čuo neku pjesmu,koja se ruga žrtvama,zločina koje su počinili ne muslimani,sem one o Kravici,gdje su pobijeni (ne)naoružani u smb uniformama i bradama do pupka.
nek plate nekom da mu drzi svijecu i eto ga, sta su se stisli
a ti si kao kulturna i tolerantna osoba? \" pridoslice ne racunam\" a ko su pridoslice? Muslimani u BIH, Hrvati u Sarajevu, Mostarci na Bascarsiji? Nevjesta Dragana V. koja je iz Novog Sada? Jevreji iz Spanije? Tvoj neko je jednog momenta doselio u Sarajevo,ti to znas najbolje,je l tako?
tačno ovu stoku primitivnu(čast izuzecima)treba protjerat u islamabad i afganistan pa tamo širite mržnju i ratujte protiv krstaša mamu vam seljačku,a ne pravit se intelektualac preko neta