Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasno je da treba debilima poput ovih oduzimati vozacke dozivotno...u gradskoj voznji gdje je max 60 km/h ..pogledajte udesa...pa ovi su morali voziti preko 100km/h
commie...da tebi Babo nesto kaze...izgleda da mostre gladis u snovima i komentarises glupim komentarima po klixu...a da imas mostre bio bi pametniji
...sine...zovi mamu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako Bog da bit će sve uredu.
"_Na automobilima je nastala velika materijalna šteta." Ah štete velike. Ako oni nisu razmišljali o posljedicama brze vožnje, zašto bih to ja razbijala svoju glavu zbog njihove velike štete i jednog povrijeđenog. Objest ih je dovela u ovakvo stanje. Oni ne razmišljaju o šteti i životima kad sjedaju u auto. Ako ne razmišljaju o svom životu, morali bi znati da postoje drugi tuđi životi koje oni ugrožavaju.
@commie.16th, poslijedice su iste. Nije smio ignorisati semafor i ugrožavati ostale učesnike u saobračaju. A možda je daltonista? :))))
@Patriote BiH Kad imas vremena da toliko kakis.....gdje si bio 92-95.
Cini mi se da je neko prosao kroz crveno
Gledao udes svojim ocima. Pomagao da se covjek iz ovog zelenoga auta izvadi. Vjerovali ili ne ni jedan ni drugi nisu vozili vise od 50 km/h. Jedino nisam upratio koji je prosao kroz crveno. A jedan jeste sigurno.
uvijek siptari sandze focaci prave probleme nista novo
Mora da ti je neki od njih curu ili nekog drugog ...
Sugestija : pametnije je uzeti taxi da te voza nego da se pravis pametan kad dodjes sa sela u grad i semafora nisi vidio .. bez ikakve uvrede ali ljudi jednostavno ne mogu da se snadju u gradu sa gustim saobracajem To je sasvim OK jer bolje tako nego da ubijes i sebe i druge .
NP registracija ? Nisam ni sumnjala !!!!
a mozda je zurio na autob. stanicu po paprike u kajmaku.....
Opet bi te mogli banovati ....
a koji ce nam k.....semafor
Ma ljepši nam grad kad se pale ona crvena zelena i žuta svjetla
Ja mislim da smatram.
na nasim ulicama su brzi i zestoki, sa autima starim od po 20 godina, ali su ko nova