Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidio svojim ocima,mislim da za vecinu sudara u Sarajevu treba krivit taxiste,bahato se ponasaju,kao da je Sarajevo samo njihovo,vecina je neljubazna,ubacuju se svima,njima niko ne smije,ima jos mnogo razloga...
@MhuayThai Dobro misliš..
Taksisti jesu bahati, ali je kompletan saobraćaj u Sarajevu apsolutno neuređen. Svima je onemogućeno kretanje - pješacima, vozačima... Parking se mora tražiti satima, autobusi i tramvaji struhli, a o biciklistima da i ne govorim. Ova raskrsnica na Otoci, kao i većina u glavnom gradu, je vrlo opasna, i ja sam u dva navrata u posljednjem trenu izbjegao udes. Naravno, saobraćajna kultura naših vozača je ravna nuli. Pomjeriti ručicu za pokazivač je svima toliko teško, valjda otpadne ruka nakon tog poteza, a o poštovanju ostalih propisa da ne govorim. Sve mi to liči na gradove u Indiji ili nekoj drugoj zabiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pritisneš taster za prelazak pješačkog prelaza, pokupi te renault megane, pritisneš dva puta, eto ti golfa..
tri puta pritisni za tramvaj
tri puta pritisni za tramvaj
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
magla ..........jeb
vozac zna voziti ali zena nije znala hodati...zena je kriva...
nista neobično kad svi na štelu polažu
Kad vidim taxistu na cesti blizu mene, odmah bjezim od njega koliko me noge nose. Njima kad musterija mahne on nema rezona prema drugim ucesnicima u saopbracaju, tako ugroze zivote mnogih.
Taksiste su đubrad i papci.
Koliko su vozači bahati, toliko i narod k*o bez glave iskače na cestu.
Upravu si, nigdje kulture ni vozaca ni pjesaka. Vozaci ko trkaci, a pjesaci ne mogu cekati semafor.
Opet taxista. Fuj kako voze.
...tanak sloj poledice...
eto nikog na cesti u ovo doba nema... subota..