Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Povrede upucuju na to da se uzorni policajci nisu vezali!!!
Ja nikada nisam vidjeo policajce sa sigurnosnim pojasom.Neka se jave oni koji jesu?
Većina na tom komadiću "brze ceste" kao nešta "produvaju" motor, "čiste" katalizator, EGR, vozeći i preko 150km/h. Problem je što je tamo sigurno voziti max 80-120km/h, a posebno je opasno vratiti se u "sporiju" traku zbog uzdužnih i valovitih oštećenja. Za "čišćenje" motora i turbine, ko u to vjeruje, je bitan visok broj obrtaja, što se može postići i trećom brzinom. Treba gledati u obrtomjer da bude iznad 3-4k a ne u brzinomjer da bude preko 140.
nemaju papci para za ovo malo auto puta pa ga na ovoj dionici šaltaju
Evo i video situacije https://www.youtube.com/watch?v=qnv-29XXlTc
Nisu se vezali i vozili su bez upaljenog svjetla, te ih drugi vozači nisu vidjeli...
Da vam nije policije ne bi ste smjeli izaći iz kuće p.ičketine naserem vam se u usta, vama najviše valjaju jer da nema policije vladao bi zakon jačeg i organizovanijeg bez ikakvih garancija sigurnosti gdje bi ste vi p.ičkice plaćali prolaz na postavljenoj rampi svaki put , zato ne serite .
A sad kao vlada neki drugi zakon, I situacija je takva kakva je bas zbog toga sto su drotovi najvece PICKICE
Ајмо сви у глас :) Ја сам дођен ђе џамије немааааааааааааа :Д
Policajci nekad rizikuju zivot bez potrebe, nekoliko puta su ispred moga auta iskocili sa znakom stop tj. lizalom, morao sam haman naglo kociti da bi stao, nisu svi vozaci svjesni, savjesni, trijezni, bez droge i sa ispravnim kocnicama, nekad ce se desiti da ih neko pokupi kad iskoce ispred auta.
garant vozili bez pojasa i preticali na punoj bez žmigavaca...
Opis povreda odgovara povredama nastalih usljed djelovanja sigurnosnog pojasa, po opisu u članku se da zaključiti da je neko odario u vozilo u kojem su se vozili ovi policajci a po dosadašnjem iskustvu sa policijom da su njih dvojca bili krivi sumljam da bi se žalili na ozljede već bi gledali da se sve utiša tako da mi nije jasno ko ti mozak ispra da mrziš sve ?
OPRASITE ME SAOBRACAJCI!!!
Eh stete PASCAD JEDNA!!! BOLJE DA SU BAKIRA UBILI NEG OVE
Revolucionar jednostavno imaš mozga kao Fahrina stidna uš i to retardirana, dobijena incestom ... a momožda i manje...
BIJEDNICE SILOVANI IZADJI MALO IZ KUCE LOSE UTICE NA TEBE!!! TI VANI NE IZLAZIS SAMO VISIS OVDJE KMETU SILOVANI!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
da su bogdo poginuli...
koji si ti kloc -.-
Kod vas vijest kasni ko Susic :D