Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Bože dragi, e jesu mi neki frajeri i mangupi.. Maloljetnicama uzimaju stvari..
Cuj ukrali GRAS-ovu iskaznicu, jao bijede boze me sacuvaj...
Fakat je situacija katastrofalna. Na svakom koraku narkomani, kurve, dileri, prosjaci (pravi i lažni), kojekakvi likovi. Isto Gotham City.
Metnem!
zafalilo za droge, eto sta je, a policija nista, grad pun drogerasa
offtopic neki dan u troli kloc vadi špricu i pravi sebi mix da se fikne u nuve, narod gleda ništa im nije jasno
Ukrao joj iskaznicu grasa, da nije žalosno, bilo bi smiješno.
ako ga uhvate bice OD Ranije poznat organima GONJENJA XD
"muderisi" :)
najbolja investicija danas je upisati kurs samoodbrane.
Imam strahovit osjećaj da je nekom glavni cilj da napravi metež u gradu i da među građanima zavlada strah. Onaj ko je zadužen da čuva javni red i mir ne čini ništa, apsolutno ništa da suzbije kriminal na gradskim ulicama. Građani su prepušteni sami sebi, na milost i nemilost nadrogiranoj bagri, koja ne preza da napadne nejako maloljetno djete i još uz prijetnju noževima i pištoljima. Svakakva bagra je naselila ovaj grad, besposlićara je puno Sarajevo. Građani bi se trebali organizovati i zahtijevati od MUP-a zaštitu, za šta su i plaćeni. Zahtijevati da bagru sklone sa ulica, bar one koji su poznati policiji, osuđeni, a još se slobodno šetaju gradom radeći kriminal. Neovlašteno nosi oružje svako kome se prohtije. To policija zna, a ništa ne čini da spriječi. Kad se ovakve vijesti ponavljaju iz dana u dan, a sve u večem obimu, ljude hvata strah, za njih same, njihovu djecu. Pa dragi Bože u kakvom mi ovo bezvlašću i bezakonju živimo? Ko je raspustio bandu na ulice da pljačka i traumira ionako istraumirani narod?
Joj..pa zasto meni ne bi lik prisao s nozem da mi trazi pare.. Ma na*** bi lik,ubio bih Boga u njemu!!
joj ilidžana, cuj ukrali iskaznicu GRAS-a HAHAAHAHAHAH
ukrali iskaznicu grasa i prodace je da bi uzeli jednu dozu skanka...gamad
@esmaseh da da upravu si, doza skanka pravac u venu
objesiti i to za muda
Odvratno je kakvi su se likovi naselili u Sarajevu yebeno je kad se osjecas ko stranac u vlastitoj drzavi
Puuu im mater žvaljavu ....! ! ! Za iskaznicu GRAS-a i nešto siće u žutim apoenima , dva kršna razbojnika napadaju malodobnu djevojčicu.......A ovdje se o IDIL govnarima naveliko raspreda...!!! Nisu ova govna za ništa....Hapsi redom, ili je krajnje vrijeme da se pošteni ljudi samoorganiziraju .....
Odmah im ruke polomiti na licu mjesta!
Pa mamicu vam klošarsku,ma to treba sačekati negdje iza ćoška i izgazit ruke da više ni cigare u njoj ne može držati,policija je nemoćna,a sud teška cita,pa zatvori ga u pm više