Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago nase Sarajevo,sta ti rade papci...
A sta je Vogosca molim te?Uzmi Google Earth nadji FBiH,Kanton Sarajevo i Vogosca pa vidi sta je u sklopu grada Sarajeva i kako se to zove :)
E moj jaro ukaki ga ti ko pravo.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A govnetu je trebalo odbiti ljekarsku pomoc, pa nek se lijeci kod matere.
isjekli se dabogda
Aferim
cuj nije htjeo sarsadjivati s policijom... znaci nije ni njegovo maslo za ramazana...
1. Široki Brijeg 23 12 7 4 50:20 43 2. Zrinjski 23 12 7 4 41:17 43 HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
na 24 % se redovno tekbira koji vam je moj sejtani bezvjerni
tekbira se na cijeloj planeti, a samo se u Međugorju vidi djevica...
hahaha a u tekbir rajvosu se ukazo penzionisani reis ceric
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ilustracija vam je vrh Onaj tamo prevrnut na cesti :D
Popravljaju se, zamalo u glavu. Iskustvo? Još malo i ubijaće se ko pravi kriminalci cc stoka.
Vatrene ulice, ko zna koji nastavak.