Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok Tuzilastvo i SIPA ganjaju bradate sa kratkim pantolama i sa mobitelom u ruci.... Dotle cetnicki zlocinci neometano se okupljaju i pozivaju na nove genocide nad Bosnjacima... Ovo je sramota da Tuzilastvo i SIPA nisu reagovali na skup cetnickih zlocinaca.. Dok su Tuzilastvo i SIPA na nogu digli cjelu BiH zbog nekakve Zastave u Maoci.. Gradjani se spravom pitaju dali su Tuzilastvo i SIPA dio cetnickog pokreta ili projekta ??? Pogledajte video cetnickog orgijanja i poziva na ubistva: http://saff.ba/pogledajte-okupljanje-cetnika-u-visegradu/#.VQc_8-E0LiY
ISIL je vase jevrejsko-krscansko udruzenje, kojeg u ameri i jevreji osnovali sciljem ubijanja muslimana i rusenja muslimanskih drzava.... Da je to "muslimanska vojska" prvo bi napali i unistili genocidni Izrael.
Ne, HAMAS smije napasti genocidni Izrael, iako je HAMAS okruzen neprijateljima, slabije naoruzan i malobrojniji.... Dok su Talibani. Al-Kaida ISIL puno naoruzaniji, opremljenij i mnogoljudniji od oslobodilacke vojske HAMAS, a niti su Talibani ni Al-Kaida ni ISIL napali genocidni Izrael, iz razloga sto su to njihove organizacije..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Slabo ste informisani, bile su dvije pucnjave..Poz
Porasla potrosnja municije
čuj pištolj u upotrebi u Visokom , mene uvjek asocira na kožu i suho meso, vela havle
Zanimljivo je da je u jednoj od najrazvijenih zemalja svijeta, Singapuru, za djelo "Unlawful discharge of firearms, even if no one is injured" predviđena, ni manje ni više nego - smrtna kazna. Drakonska kazna je jedini lijek za budale.
A sad čitam i ovo: "Under Schedule 2 of the Misuse of Drugs Act, any person importing, exporting, or found in possession of more than the following quantities of drugs receives a mandatory death sentence: 1200 grammes of opium and containing more than 30 grammes of morphine (§5 and §7, (2)(b)); 30 grammes of morphine (§5 and §7, (3)(b)); 15 grammes of diamorphine (heroin) (diamo (§5 and §7, (4)(b)); 30 grammes of cocaine (§5 and §7, (5)(b)); 500 grammes of cannabis (§5 and §7, (6)(b)); 1000 grammes of cannabis mixture (§5 and §7, (7)(b)); 200 grammes of cannabis resin (§5 and §7, (8)(b)); 250 grammes of methamphetamine (§5 and §7, (9)(b))." Sad bih se tamo preselio, kad bih mogao.
Uzrok pucnjave je droga. Pustit narkomane i dilere nek se pokokaju.
A sta je sa drugim pucanjem?? I u drugom pucanju ranjena je 1 osoba sa 4 metka
Nekad je Visoko bilo grad za primjer, u kome nije bilo pucnjava, krađa i ostalog lopovluka...Sad ne možeš ni izać popit kafu..:R
Luno pojma ti nemas, Visoko je veoma znacajan grad, Podvisoki, Mile u Arnautovicima gdje se kralj krunisao, nisu dzaba kraljevi u srednjovjekovnoj Bosni bili tu
Muzafere, de molim te ne bacaj suplju, kad je jos nesto sprijecilo Bosanca da kahvenise? Kafici nikad puniji.. luna.luna Jesi li upoznata sa historijom BiH? Ako jesi trebala bi znati znacaj Visokog za BiH. Npr prvi srednjovjekovni univerzitet u Bosni je bio upravo u Visokom, krunisanje kraljeva, srednjovjekovni grad Visoki itd. Pa prije nego sto postavis pitanje malo se i informisi.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kebo dobio prvu ratu od Dode pa senluci?
Artiljerka upucala Pukovnika_ ...???
To nije napadač,to je dijete balavac koji se dokopao nekog pištolja.
Dokle viseee u pm
pa nek se puca,slave ljudi,bit ce da su otkrili jos koju piramidu
Totalno nesiguran 'grad' za zivot! Samo ove godine oko deset pljacki kladionica, benzinskih pumpi, dva put Konzum, pa ove pucnjave.
Supacki pajdo!
jel mislis na srednjovjekovni GRAD Visoki, mjesto krunisanja kraljeva, mjesto gdje je su sahranjivani, mjesto gdje je osnovan prvi srednjovjekovni univerzitet u Bosni, grad koji je Tito posjecivao, grad koji ima tradiciju. Obrazuj se malo, nece ti od viska biti
Sve dok mediji daju ovoliko prostora huliganskim excesima, ovakvim slucajevima se nece stati u kraj!
oce visocaci ko u sarajevo sto se puca
Ne krade/puca se u Visokom koliko u ostalim gradovima.
nema potrebe cijelo visoko je u Sarajevu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)