Bijeljina
0

U pucnjavi ranjena tri muškarca

SRNA
Bijeljina
Bijeljina
Nedaleko od centra grada, na raskršću Majevičke, Meše Selimovića i Ulice Draže Mihajlovića sinoć je u Bijeljini došlo do pucnjave u kojoj su tri mladića ranjena i hitno prebačena u medicinski centar u ovom gradu, nezvanično saznaje Srna.

Do pucnjave je došlo oko 22.00 sata, a ulice i saobraćaj vrlo brzo je blokirala policija CJB Bijeljina kako bi obavila istragu.

Dežurni tužilac bijeljinskog Okružnog tužilaštva Merisa Nurkić  kratko je prokomentarisala za Srnu da je tačno da je došlo do pucnjave  u užem dijelu grada, a da će sa više informacija znati danas. 

Očevici nisu željeli komentarisati incident i uglavnom su bili u šoku i nevjerici.

"Sve češće, pa i u samom centru grada događaju se ovakvi incidenti", rekao je kratko jedan od njih.

Međutim, zaposleni  u drugim lokalima rekli su sinoć da su vidjeli kako se ispred  kafića "Fićo" zaustavlja neki stari automobil iz koga su izašla  četvorica mladića koji su imali otprilike po  dvadesetak godina. Ušli su u kafić i pucali po nogama gostiju kao i po motorima koji su bili parkirani ispred kafića, rekli su radnici obližnjih lokala.

Nezvanično, u okršaju su ranjena trojica mladića, koji su odmah prebačeni do Službe Hitne pomoći Doma zdravlja gdje dežurni ljekar nije htio da komentariše  ovaj slučaj.
Na ulicama Bijeljine zavladala je panika među građanima koji su počeli da se sklanjaju i bježe.