Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo Sarajevo ej bas najsigurniji grad u dzzavi !! XD
gdje je sad pokret Dosta i onaj odvratni Damir da protestvuju pred zgradom vlade kantona Sa...sad sdp na vlasti,,nigdje ga nema.....
Smijesno...
Ništa novo u T.e.h.e.r.a.n.u, svaki dan ista priča. Ne znam zašto ono što je nekad bilo grad sa velikim G ne preimenujete u Novi Novi P.azar, T.eher.an, Kan.da.har ili Vučitrn, to bi bilo pošteno?! Za početak, naravno...
Znate hapsiti, optuzivati i osudjivati jednog Kobilica S. KOJI NI JEDNOG COVJEKA NIJE UDARIO KAKO TREBA, KAMOLI POVRIJEDIO ILI CAK UBIO, A OVAKVA BAGRA SLOBODNO HODA ULICAMA!? MA.T.E.R VAM J.E.B.E.M. SIPA, FMUP, I KOMPLETNOM DRZAVNOM APARATU NESPOSOBNIM I KORUMPIRANIM. DABOGDA VAM NEKOGA BLISKOG UPUCALI OVAKVI \"WANNA BE\" GANGSTERI.
pi**ice sta mu pisete ovdje iza ledja recite mu to u lice hahahahaha ne smijete zar ne?pa naravno.i sta vas uopste briga sta se desilo...ma vi ste obicni idioti koji nemaju pametnija posla nego citav dan sjediti u kuci,biti mangupi pod nikovima i lupetat gluposti!! nego ugodan dan zelim...treba vas sve popucat ;)
Sve su kriva braca zemanici to je zato sto nemaju sta jesti nema bejbija tu uskratio im je humanitarnu boze moj bice bolje kd izade dace im dase malo vozaju u autu sta ce sirocat
Sta se ovde tacno desilo...jel botic sam sebe ranio?ili nije ranjen..
ProGaming.Ba RolePlay by KGB [0.3c] Novi Mod :) 193.104.68.40:7710
Ma upucali onoga Anela Botica diler i sitni klosarcic sa Carsije !!!!
I kažu \"Sarajevo je najsigurniji grad u regiji.\" MIslim da će umjesto jutarnje hronike prikazivati crnu hroniku, vakat je.
i opet u nogu, kad će jednom u glavu
torabi je ovo sve usrao sa onim svojim piramidama
Haajmoo zeenee paaanciraa,paaanciraaa veshovaaa .
Zadobio prostrelnu ranu natkoljenice i smješten na torakalnu hirurgiju... Interesantno...
Rusite tu vlast koja vas laze sve ove godine. Nije bitno je li nacionalna ili nazovi gradjanska ...sve vlasti koje ovo dozvoljavaju i ne cine nista da zaustave haos u koji ulazimo moraju da se sruse. Jednostavno, ovo nema nikakvoga smisla. Moja familija krajem ove sedmice zauvijek napusta Sarajevo u kojem su zivjele 4 generacije. Mi ne vjerujemo da ce se ovdje za nasih zivota bilo sta popraviti na bolje. Drage Sarajlije cuvajte se zla i ne vjerujte vise lazima.
Nije u stanu M.M. nego S.P..... na Trgu nezavisnosti 1