Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"NOVA" VIJEST U pucnjavi na Palama ranjen Bojan Furtula, osumnjičeni u bjekstvu STARA VIJEST Bojan Furtula iz Pala uhapšen je u subotu zbog sumnje da je ispred ugostiteljskog objekta "Don" u Palama hicima iz pištolja nanio više prostrelnih rana Nikoli Veselinoviću.
sve su to ista govna....
Nisi ni svjestan ibrahime koliko odgovora na ovaj tvoj komentar imaš. Što izazivas.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U Donjecku stanje redovno.
U Republici Šumskoj gore na brdima ništa novo.
Luna ideš li ti na mjesta gdje se puca?
Tako ...Samo navalite ....
jedan pod zemlju drugi u ćeliju 10 minimalno godina i ko je šta dobio a valja im živjeti jedni pored drugih e to je zajebano,neko će se morati iseliti
sve je dobro dok se oni izmedju sebe ciste......
'ugostiteljskom objektu Omerta' Omerta je sicilijanski mafjaski zakon tisine. Znaci vlasnik kafane je bukvalno stavijo trasparent na kojem pise da je diler i mafijas, u normalnoj drzavi bi milicija imala kontrolu nad takvim rupama 24/7.
Vlasnik je mladen ceho ubio ga elez zapravo digo u zrak uspred istoimenog kafica
Pardon vlatko macar
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evo i ovi iz genocidne kopiraju nas u pederaciji samo neka se roka :-D
da je policija i pravosudje reagovalo prije pet godina ove se ne bi sada desavalo, nema druge nego da obicni covjek uzme pravdu u svoje ruke. polako ali sigurno nam ovdje pocinje vladati anarhija.
Opet nastavak... http://www.infobiro.ba/article/751807
....i nekje ziva glava
haj samo nexe ne puca....
Ko trazi metak i dobije ga :D
Neka je i njima malo zapucalo... A jedna mala opaska na naslov: NEKAZE SE NA PALAMA, NEGO U PALAMA! Ipak su Pale glavni grad Republike Mrske
A šta drugo očekivat u kafiću imena " Omerta " ......
fočaci i sandžaklije napustaju Sarajevo,grad prazan i pust nanok odlaska istîh. stopa kriminala opala za 90%, porast kulture za 46%.
Pravopis ti je za 10 .Sarajlija nisi 100%.
Deset godina sam živio u Sarajevu i znam o čemu govorim.
Što mi idu na živce ovi komunalni radnici koji su se bacili na smeće kod komšija a u svom dvorištu ga itekako imaju.
@ luna.luna Iliti seljačka posla ;-)
haj samo nexe nepuca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta rec kome poruku poslat....