Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samoubistvo na Bistriku, poginuo pjesak na Stupu,skela pala na M.Dvoru,pucnjava na Mihrivodama,jos veceras piromani da zapale koji automobil pa da ispunimo bonus za ovaj dan.
Kad" dodju izbori jel se i kod njih laze? Koja je valuta i dali devalvira, da li i kod njin u ratu neko profitira? Jeli imaju u vidu davat" vize za strance, hocel primat ko izbjeglice nas Bosance ;)
Pa hebo ovo dokle više, sigurnije je na Donjeckom aerodromu
Sve je ovo zbog 100.000 hiljada radnih mjesta sto sam obeco
to
A dileri gudru valjaju sad je trenutak :D
vratite nam srbe komsije i hrvate komsije , vodite ova ghovna iz sarajeva
pa i ovi sto uprljase grad, isto ga ubijaju iznutra
Ne razumiješ se leone ti u pravdu i slobodu... bolje bolan ne bio da se rokamo vako samo nek smo naši.
kad se onaj provali Los RAjvosa je najsigurnija metropola u europi
zna se ko puca, pljacka dila , i ko je uprljao ovaj grad
U SARAJVU PROBLEMI ZDRA'O
Najsigurniji grad u Europi... XD
ukinite komentare
oni nevidljivi što pale auta...valjda zapale jer se parkiraju na nepropisnom mjestu ispred tuđe garaže...itd... :) danas svako hoće auto a nemaju garaže...niti gdje da parkiraju...ali se bitno fukari kurčiti i voziti brzo sa golfom dvicom,tricom ili puntom!
Samo natkoljenice i potkoljenice gadjaju ovi u Sarajevu, kako se ne ugledaju na Tuzlake ......
Malo pomalo,tramvajska na Mihrivodama.
Sarajevo kO Brooklyn.
Tu je to negdje
Ovih dana je crna hronika iz Sarajeva prevršila svaku mjeru. Kao da nam šalju izvještaje iz opkoljenog Sarajeva. A policija nema odgovora na pitanje o njihovoj potrebi izlaska na teren? Šute i kažu da se samozaštitimo i organizujemo. Svojom izjavom su samo dali veći podstrek kriminalcima.
Ja ne znam koji će nam K. više i policija - samo džabe uzimaju pare iz budžeta. Svako se treba naoružati, pa da očistimo više grad od ovih govana, ja stvarno više nemam strpljenja...
Prije bih to rekla za tuzilastvo, nego za policiju.. sta ovi da rade-uhapse ih, tuzilastvo pusti i gotovo