Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majmunage, bolje vam je da pogledate snimke na kojima Alijin fasista Atif Dudakovic naredjuje strijeljanje nego da prdite !
@j Ma pacenici ste vi. Eto mi po Sarajevu nosamo majice sa mjesecom i zvijezdom ili neka druga bosnjacka obiljezja.... Ma znas kako na seljaku stoji one majice sa 4S, ma pravo, ko da je tek iz ves masine ispao... A znam isto da Nevesinjci placu za Mostarom, jer sad im je \"najblizi\" grad Trebinje, hihihi..
nevesinjci su samo jedan u nizu od primitivnih ljudi sa ovih prostora...doduse kod njih se moze to i razumiti medju onim medvjedima i vukovima i gdje jos lisica postu nosi ali sta je sa ovim gradjanima??kao sto je trebinje ,capljina itd..
Majmunaga, ne inate se ti Srbi nikome. Srbi vole svoja obiljezja i to je to. Bosnjaci vole svoja obiljezja i treba da ih vole, ali ne na teritoriji Republike Srpske. :)
Ma ovi novinari samo izmišljaju, ne bi oni... A inače kažu kad se sretnete slučajno: Pa ko nas zavadi?!! Hajde da popijemo po jednu...
Koje je to samo leglo c.etnicko... Prosli vikend sam slucajno bio, i vidio koji su to pacenici. Nekoliko ih je nosilo majicu sa 4S, a skoro svaki ducan ima zastavu srpsku na vratima. Pa kontam se ko me oni provode inat, kad nema ni 0,01 bosnjaka niti hrvata u gradu kao gradu.
Nevesinjska puska po treci put puca :D